Clicky


IVECO Schouten breidt uit met vestiging in Veghel

IVECO Schouten breidt uit met vestiging in Veghel
29-03-2013 15:16 | Iveco | auteur de redactie
IVECO Schouten neemt per 1 mei aanstaande garage Verhaegh Veghel B.V over Schouten Veghel is dan een feit en is gevestigd aan De Amert 404 op enkele minuten van afslag 11 aan de A50. Met deze overname zijn wij als IVECO Schouten nog beter in staat onze IVECO klanten in deze regio te faciliteren. Daarnaast blijven de huidige klanten van Verhaegh natuurlijk hun vertrouwde service behouden.

Met de uitbreiding met deze locatie laat IVECO Schouten zien veel vertrouwen in het merk IVECO te hebben en verwacht IVECO Schouten met name in dit gebied in het bijzonder te kunnen groeien in het leveren en onderhouden van zware voertuigen op LNG en diesel Euro 6. Alle medewerkers van garage Verhaegh Veghel B.V. blijven in dienst bij de nieuwe organisatie.

Samen met RolandeLNG B.V., 100% dochter van de Schouten Groep, zijn er ook plannen om in Veghel een LCNG tankstation te openen waar trucks en bestelwagens (Bio-)LNG en (Bio-)CNG kunnen tanken. Onlangs is al door RolandeLNG B.V. in nauwe samenwerking met Oliehandel de Kock B.V. aan de Hescheweg 221 in Oss een LCNG station geopend. Hiermee biedt Oliehandel de Kock B.V. zijn klanten het meest complete brandstofassortiment in Nederland op één locatie. Naast diesel en benzine levert de Kock ook LPG, biodiesel, E85 en nu dan ook (Bio)LNG en (Bio) CNG.


"Vanaf heden gaan we het pand in Veghel helemaal up to date brengen met de juiste gereedschappen en apparatuur die voor een perfect onderhouden IVECO bestelwagen of Truck noodzakelijk zijn. Tevens zullen wij ervoor zorgen dat de juiste originele IVECO onderdelen altijd op voorraad zijn. Natuurlijk zorgen wij ervoor de nieuwe collega’s kennis en ervaring kunnen opdoen met de IVECO producten en systemen. Onze klanten kunnen er dan ook op vertrouwen dat in onze nieuwste vestiging het kennis niveau van onze medewerkers en onze service op hetzelfde hoge niveau is als bij al onze overige vestigingen."