Clicky


Je maakt wat mee! 'Palletje' zorgt voor hilariteit

Je maakt wat mee! 'Palletje' zorgt voor hilariteit [+foto's]
18-02-2023 10:52 | Je Maakt Wat Mee! | auteur Redactie

VEENDAM - In het wegtransport, en met name lokale pallet distributie, kom je soms vreemde dingen tegen in je werk, zegt Bram van Munster, chauffeur bij A7-Logistics uit Veendam, en hij wilde onze redactie en bezoekers het volgende voorval niet onthouden.

"Ik kreeg de spoedopdracht om een pallet op te halen en direct door te zetten naar de ontvanger. Bij A7-Logistics wordt dit een spoedrit genoemd, omdat normaal opgehaalde zendingen de volgende dag worden geleverd", vertelt Bram.

"Zo ook deze pallet van 220x380 cm, waarop een lading ligt: drie stalen plaatjes van 60x60 cm, een beetje karton eromheen en een totaalgewicht van ongeveer 120 kilo."

"De opdrachtgever gaf aan dat de ontvanger deze pallet graag wilde hebben maar ook nog een bestelling had lopen. Dit hebben ze gecombineerd in deze opvallende verschijning. Uiteraard heb ik even een foto gemaakt van deze bijzondere lading die ik graag deel met jullie en alle bezoekers van jullie site!", aldus Bram.

"Toen ik deze foto naar de planning stuurde werd er zeer hartelijk om gelachen! De ontvanger keek eveneens vol ongeloof naar deze zending omdat hij een minipallet verwachtte met enkel de plaatjes. Nu moest hij toch maar een heftruck regelen. Intussen liep het halve bedrijf naar buiten om te komen kijken. Er werden foto’s genomen en de hilariteit was compleet toen bekend werd dat niemand op een pallet van dit formaat zat te wachten."

"Toen de pallet eenmaal was gelost, bleek deze ook nog eens niet naar binnen te kunnen, dus hebben vier mannen deze opgepakt en in een hoek van 45° naar binnen geworsteld. De vraag 'Hoe kun je met één pallet ruim vijftig man laten lachen?' is hiermee beantwoord!", aldus Bram.


Je maakt wat mee!

Heb jij zelf ook iets meegemaakt onderweg, op de planning of in het dc wat je niet snel meer vergeet en in onze nieuwe rubriek 'Je maakt wat mee!' past? Iets hilarisch, gevaarlijks, speciaals, ontroerends enz.. stuur je verhaal, liefst met foto, naam etc naar onze redactie: redactie@transport-online.nl en wie weet wordt jouw verhaal wel gepubliceerd op onze website!