Clicky


BedrijfsautoRAI 2014 groter van opzet

BedrijfsautoRAI 2014 groter van opzet
23-05-2013 16:41 | BedrijfsautoRAI | auteur de redactie
AMSTERDAM - Van 8 tot en met 12 april 2014 staat Amsterdam RAI weer volop in het teken van het wegtransport. Dan vindt BedrijfsautoRAI plaats, waarvoor exposanten zich vanaf nu kunnen inschrijven.

BedrijfsautoRAI is deì ontmoetingsplaats voor de bestelwagen-, truck-, trailer-, opbouw-, automaterialen- en componentenindustrie. Het tentoonstellingscomiteì heeft het concept vormgegeven in lijn met de succesvolle editie in 2012. Een compleet aanbod van bedrijven, een sterk inhoudelijk programma en kostenefficiency voor de deelnemers zijn hierbij de belangrijkste ingrediënten. Vanaf vandaag, 23 mei, is de inschrijving voor BedrijfsautoRAI officieel geopend..

BedrijfsautoRAI 2014 wordt groter dan de vorige editie en zal gebruik maken van meerdere hallen van zowel het Holland- als het Europacomplex van Amsterdam RAI, met in totaal meer dan 47.500 m2.beursvloer.

Veel aandacht gaat ook deze editie weer naar het inhoudelijke programma met een branche congres, meerdere seminars en veel pleinen en paviljoens. Daarnaast is er een buitenexpositie op het BedrijfsautoRAI Buitenpark, met een totale oppervlakte van 20.000 m2. Dat zal een overzicht van productdemonstraties, testritten, noviteiten en veel entertainment bieden. De afsluitende zaterdag staat traditiegetrouw volledig in het teken van de chauffeur tijdens de Chauffeursdag.

De beursvloer is ingedeeld in vier segmenten, verdeeld over verschillende hallen van Amsterdam RAI: Zware Bedrijfswagens en Lichte Bedrijfswagens in het Europacomplex, en Speciale Voertuigen (trailers en opbouwindustrie) en Onderdelen en Accessoires zullen in het Hollandcomplex komen.

Het aantal beursdagen zal in 2014 gelijk blijven aan de editie van 2012. De openingstijden worden wel aangepast, waarbij de beurs elke doordeweekse avond geopend zal zijn. Op dinsdag tot en met vrijdag is BedrijfsautoRAI geopend van 11:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Meer informatie en inschrijvingsinformatie is te vinden op www.bedrijfsautorai.nl