Clicky


Trailerbouwers kiezen voor Bedrijfsautorai 2014

Trailerbouwers kiezen voor Bedrijfsautorai 2014
10-07-2013 09:55 | BedrijfsautoRAI | auteur de redactie
AMSTERDAM - Het aanbod van trailer- en aanhangwagenbedrijven op de komende BedrijfsautoRAI zal in omvang flink groter zijn dan de vorige editie. Afgelopen weken heeft een grote groep trailerbouwers en -importeurs besloten om zich te presenteren in Amsterdam RAI volgend jaar april. Daarmee krijgt de beurs een vliegende start. Ook in de andere segmenten lopen de inschrijvingen voorspoedig.

Klinkende namen
Onder de inschrijvingen bevinden zich veel bekende namen uit de vaderlandse trailer- en aanhangwagenwereld. Zo zien we onder andere Broshuis, D-TEC, GS Meppel, Heiwo, Jumbo / Groenewegen, Knapen, Kraker trailers, Nooteboom, Pacton, Tracon, Trias Trailers, Van Eck, Van der Peet, Van Zandwijk en Veldhuizen op de lijst staan. Met een flink aantal andere partijen wordt op dit moment nog gesprekken gevoerd over hun deelname.

Belangrijk
Het segment van trailer- en aanhangwagenbedrijven is van groot belang voor de BedrijfsautoRAI. "In de wereld staan de Nederlandse trailerbouwers bekend als innovatief en vooruitstrevend. Voor bijna elk wegtransportvraagstuk vinden zij wel een oplossing. Daarom is het voor zowel hen als voor de BedrijfsautoRAI van belang dat er een goed podium is om deze innovaties te laten zien. Op de beurs zal de innovatiekracht van dit segment ook zeer nadrukkelijk terugkomen in de vorm van presentaties en lezingen", aldus beursmanager Joost 't Hooft.

"Naast de trailerbouwers zijn ook de lichte en zware bedrijfswagenmerken en de leveranciers van onderdelen/accessoires enthousiast. Het ziet er dus goed uit voor de BedrijfsautoRAI 2014!"

De BedrijfsautoRAI zal plaatsvinden van dinsdag 8 tot en met zaterdag 12 april 2014 in Amsterdam RAI. Het aanbod op de beurs is ingedeeld in de segmenten zware en lichte bedrijfswagens, speciale voertuigen en onderdelen/accessoires.