Clicky


Thomas Acda en Paul de Munnik keren terug als muzikaal duo

Thomas Acda en Paul de Munnik keren terug als muzikaal duo
23-03-2023 19:22 | Showbizz | auteur ANP

Thomas Acda en Paul de Munnik keren terug als muzikaal duo. Dat hebben de muzikanten donderdag bekendgemaakt in de middagshow op Qmusic. Het duo geeft op 28 oktober een reünieconcert in de Ziggo Dome en heeft een nieuwe single gemaakt genaamd Morgen Wordt Fantastisch, die voor het eerst in de uitzending donderdag te horen was.

"Wij komen bekendmaken dat we een nieuwe single hebben", vertelde De Munnik in de middagshow. "We gaan als Acda en De Munnik weer wat dingen doen."

Tijdens de show in de Amsterdamse Ziggo Dome worden zowel bekende als nieuwe nummers gespeeld. De kaartverkoop hiervoor start zaterdag om 10.00 uur.

Acda en De Munnik hintten woensdag al op een terugkeer. Op Instagram plaatsen de muzikanten allebei dezelfde foto van een typemachine bij een zwembad. Het duo ging in 2015 na ruim 25 jaar uit elkaar. De zangers scoorden hits met nummers als Niet of nooit geweest, Het regent zonnestralen en Ren Lenny ren. De afgelopen jaren traden ze nog wel samen op met andere artiesten, onder meer bij De Vrienden van Amstel LIVE en The Streamers.