Clicky


Eerste nieuwe type Scania 420R voor Busser Logistiek BV

Eerste nieuwe type Scania 420R voor Busser Logistiek BV
26-03-2023 15:51 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

BENNEKOM - Busser Logistiek BV uit Bennekom heeft onlangs het eerste nieuwe type Scania 420R in ontvangst genomen. Deze vernieuwde Scania heeft een geheel nieuwe aandrijflijn waardoor er een aanzienlijke brandstofbesparing gerealiseerd kan worden.

De keuze was volgens directeur eigenaar Walter Busser dan ook niet moeilijk: “We hebben een jarenlange relatie met Scania. De trucks zijn zuinig en zeer betrouwbaar. We willen graag dat de trucks maar 1 maal per jaar naar binnen gaan voor onderhoud, en dat is goed geregeld middels het onderhoudscontract dat Scania biedt. Ook wij denken na over duurzaam en verantwoord ondernemen, en deze zuinige truck draagt zeker bij aan onze ambities voor de toekomst. Verder starten we op korte termijn met het gebruik van CO2 neutrale fossielvrije bio- brandstoffen.”

Busser Logistiek BV is een (inter)nationaal transportbedrijf sinds 1957, dat zich specialiseert in fijnmazige distributie in Nederland en het vervoer van Levensmiddelen naar distributiecentra van de verschillende supermarktketens en retailers in Nederland. Het bedrijf heeft ruim 20 eenheden.

Deze truck zal ingezet worden voor onze klanten in het vervoer van levensmiddelen in de Benelux.