Clicky


Nieuwe DAF XG+530 TCC Modexpress B.V. en Edink Logistiek B.V.

Nieuwe DAF XG+530  TCC Modexpress B.V. en Edink Logistiek B.V.
07-04-2023 17:33 | Nieuw Materieel | auteur Redactie

AMSTERDAM - Containertransporteur Edink Logistiek heeft in samenwerking met zeevracht expediteur TCC Modexpress B.V. Amsterdam de eerste DAF XG+530 vrachtwagen gepresenteerd. De truck is in de huisstijl van TCC Modexpress B.V. gespoten en zal worden ingezet voor het transport van tapijt en andere vloerbedekkingen naar de USA en Australië.

De DAF XG+530 is een geavanceerde vrachtwagen met uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. De nieuwste technologieën en veiligheidsvoorzieningen maken het mogelijk om de meest veeleisende transporttaken aan te kunnen.

TCC Modexpress B.V. en Edink Logistiek B.V. werken samen om hoogwaardige transportoplossingen te bieden. Met de toevoeging van de DAF XG+530 vrachtwagen aan hun vloot zullen zij hun transportcapaciteit en efficiëntie verder vergroten.

"We zijn trots om de eerste DAF XG+ 530 vrachtwagen in de huisstijl van TCC Modexpress te presenteren", zegt Paul Postuma, CEO van Edink Logistiek. "Door onze samenwerking kunnen we onze klanten een breed scala aan transportoplossingen bieden. Deze vrachtwagen zal ons helpen om onze transportactiviteiten uit te breiden en onze klanten nog betere service te bieden."

Henk Groenewegen, CEO van TCC Modexpress B.V. Amsterdam, voegt daaraan toe: "We zijn verheugd om onze eerste vrachtwagen in onze huisstijl van TCC Modexpress B.V. te presenteren. Het stelt ons in staat om onze klanten een nog hogere kwaliteit van dienstverlening te bieden. We zijn dankbaar voor de samenwerking met Edink Logistiek en kijken uit naar een succesvolle voortzetting van onze samenwerking."

Met de toevoeging van de DAF XG+530 vrachtwagen in de huisstijl van TCC blijven Edink Logistiek B.V. en TCC Modexpress B.V. zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige transportoplossingen aan hun klanten.