Clicky


Willem Feenstra, oud-directeur/eigenaar Feenstra Int. Transport overleden

Willem Feenstra, oud-directeur/eigenaar Feenstra Int. Transport overleden
25-04-2023 10:15 | Transport | auteur Redactie

DAMWÂLD - [update woe 10:04 uur] Op 79-jarige leeftijd is, na een kort ziekbed, Willem Feenstra overleden. Willem Feenstra was jarenlang directeur/eigenaar van Feenstra Int. Transporten uit het Friese Damwâld.

In de jaren 80 groeide Feenstra Int. Transporten onder leiding van Willem Feenstra uit tot een bedrijf met een vertrouwd gezicht op internationale routes naar België, Duitsland en Scandinavië. Gestaag groeide het bedrijf verder naar zo’n 20 trekkende eenheden met een zeer uiteenlopend trailerpark.

In 2020 vierde het bedrijf zijn 100-jarig bestaan. 

In het jaar 2000 droeg Willem Feenstra de leiding van het bekende transportbedrijf over aan zijn zonen Feije en Albert Feenstra. Willem Feenstra bleef echter nauw betrokken bij het transportbedrijf.

"Met zijn passie voor transport, tomeloze inzet en persoonlijke betrokkenheid heeft hij ons bedrijf ver gebracht", aldus de directie en medewerkers in een rouwadvertentie.

Willem Feenstra zal zaterdag 29 april worden begraven in zijn woonplaats Damwâld. er is gelegenheid tot condoleren van 13:00 uur tot 14:00 uur in 'de Kruisweg' aan de Haadwei 42 in Damwâld. Aansluitend zal de begravenis plaatsvinden.