Clicky


Grote brand treft De Kievit Verhuizingen en Ustoreit Venlo

Grote brand treft De Kievit Verhuizingen en Ustoreit Venlo
07-05-2023 19:00 | Brand | auteur Redactie

VENLO - Een grote brand heeft de opstallen van De Kievit Verhuizingen en Ustoreit in Venlo gisteren in de as gelegd.

"We zijn opgelucht te kunnen melden dat geen persoonlijke ongelukken zijn voorgevallen, maar realiseren ons heel goed dat het ongemak voor onze klanten groot zal zijn. Daarom gaan we met elke klant in contact om zo snel mogelijk voor duidelijkheid te kunnen zorgen en oplossingen te bieden. De Kievit Verhuizingen en Ustoreit gaan de bedrijfsactiviteiten zo snel mogelijk hervatten."

“We zijn al in contact met erkende collega-verhuisbedrijven om ervoor te zorgen dat de aanstaande verhuizingen gewoon kunnen doorgaan. Daarvoor zullen we met alle betreffende klanten contact opnemen”, zegt directeur René de Kievit van De Kievit Verhuizingen en Ustoreit.

Hij vervolgt: “Mensen die hun inboedel tijdelijk bij ons hebben staan worden door ons geïnformeerd over de afhandeling van de schade. We gaan ons tot het uiterste inspannen zo snel als mogelijk duidelijkheid te bieden. De mensen die goederen in een opbergruimte in de selfstorage hebben opgeslagen adviseren we zo spoedig mogelijk met de eigen inboedelverzekering contact op te nemen voor de schade-afhandeling”.

De Kievit voegt toe: “Het belang voor onze klanten komt nu op de eerste plaats. Tevens gaan we kijken op welke wijze we onze bedrijfsactiviteiten gaan hervatten, want we gaan onze meer dan 100 jaar ervaring in verhuizen en onze goede relaties met de klanten niet weggooien."