Clicky


Rutger Castricum maakt zich geen illusies over presenteren VI

Rutger Castricum maakt zich geen illusies over presenteren VI
08-05-2023 14:05 | Showbizz | auteur ANP

Rutger Castricum vond het leuk om te horen dat Johan Derksen hem als opvolger zou aanwijzen voor de talkshow Vandaag Inside, maar de PowNed-presentator maakt zich "absoluut geen illusies". Het programma zou zonder het vaste trio, Wilfred Genee, René van der Gijp en Derksen, niet standhouden, zegt Castricum tegen het ANP.

Derksen was eerder te gast in het programma Taxi Castricum, waarin de presentator een bekende Nederlander naar zijn of haar bestemming rijdt. Toen Castricum aan Derksen vroeg wie hem zou moeten opvolgen in de SBS-talkshow, liet Derksen weten dat dit Castricum zou moeten zijn.

"Dat vond ik heel leuk om te horen", zegt Castricum. Hij mag Derksen graag, laat hij weten. "Maar ik denk niet dat hij ook bedoeld heeft dat ik op die stoel ga zitten. Het zijn die drie mannen die het programma dragen. Denk je dat ik daar mijn vingers aan zou branden?"

Ook in een aflevering van Vandaag Inside, waarin Castricum te gast was, werd geopperd dat hij in de toekomst wellicht aan tafel kan plaatsnemen. Castricum is er "heel realistisch in" dat dat niet gaat gebeuren en dat hij niet echt de rol van Derksen gaat overnemen. "Maar het is leuk dat hij het zegt."