Clicky


Politie zoekt in water Hoofddorp naar sporen doodsoorzaak Steve Mahakena

Politie zoekt in water Hoofddorp naar sporen doodsoorzaak Steve Mahakena
05-06-2023 10:37 | Binnenland | auteur Redactie

HOOFDDORP - Het onderzoek naar het overlijden van de 48-jarige Steve Mahakena uit Hoofddorp is nog in volle gang, meldt de politie.

De politie Noord-Holland is maandag in de omgeving van de woning waar Steve is aangetroffen aan het zoeken naar sporen. Hierbij worden zij ook geassisteerd door specialisten van het Landelijke Team Onderwaterzoekingen. Zij zullen in de sloten en vijver in de omgeving van het Egholm naspeuring doen.

Politie- en ambulancepersoneel kregen op dinsdag 7 maart omstreeks 11.00 uur een melding van een reanimatie in de woning aan het Egholm. Hulp in de vorm van reanimatie door ambulancepersoneel en een trauma-arts van het mobiel medisch team mocht helaas niet meer baten. Hij is niet de bewoner van de woning.

De aangetroffen omstandigheden waren van dien aard dat nader onderzoek noodzakelijk is. De bewoner is gehoord als getuige, hij is niet aangehouden.

De politie heeft een buurtonderzoek gehouden. Verder roept de politie getuigen op van elke bijzonderheid in de omgeving van Egholm tussen maandagochtend 11.00 en dinsdagochtend 11.00 uur zich te melden bij de politie.