Clicky


Qatar Airways wint award voor de Beste Business Class ter wereld

Qatar Airways wint award voor de Beste Business Class ter wereld
21-06-2023 10:00 | Zakelijk Nieuws | auteur Redactie

PARIJS - Qatar Airways heeft de World's Best Business Class award gewonnen tijdens de World Airline Awards 2023 ceremonie gehouden in het Musée de l'Air et de l'Espace op 20 juni tijdens de Paris Air Show. Voor de tiende keer bekroonden klanten van over de hele wereld Qatar Airways met de titel World's Best Business Class. De prijzen werden in ontvangst genomen door Qatar Airways Group Chief Executive Officer, Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker, en Hamad International Airport Operations Director, de heer Badr Mohammed Al Meer.

Door de prijs te winnen voor de Al Mourjan lounge op Hamad International Airport, toont Qatar Airways haar vastberadenheid om de categorie van de Beste Business Class lounges ter wereld te domineren. De Al Mourjan lounge kreeg ook de eerste prijs voor 's werelds beste Business Class catering lounge. Qatar Airways kreeg voor de elfde keer de titel van Beste Luchtvaartmaatschappij in het Midden-Oosten.

Qatar Airways Group Chief Executive, Zijne Excellentie de heer Akbar Al Baker, zei: "Qatar Airways is verheugd om de World's Best Business Class award te winnen op de Skytrax World Airline Awards van dit jaar. Het is een bewijs van de collectieve inspanning van de luchtvaartmaatschappij die ons in staat stelt om onze klanten een ongeëvenaarde ervaring te bieden. De drie andere prijzen voor Beste Luchtvaartmaatschappij in het Midden-Oosten, Beste Business Class Lounge ter wereld en Beste Business Class Lounge Catering illustreren het leiderschap van Qatar Airways in de industrie, evenals de mate van innovatie en toewijding."

Edward Plaisted, Managing Director van Skytrax, zei: "Qatar Airways is een van de populairste luchtvaartmaatschappijen ter wereld en het winnen van deze prijzen in 2023 laat zien dat de Business Class, zowel tijdens de vlucht als op de luchthaven, zich onderscheidt van de concurrentie. Qatar Airways behaalde met een zeer klein verschil de tweede plaats in de algemene wereldwijde beoordeling, waardoor Qatar Airways opnieuw voor de elfde keer de prijs als Beste Luchtvaartmaatschappij in het Midden-Oosten voor 2023 in de wacht sleepte."