Clicky


Van Kuijk Groep neemt Van Aert Transport over

Van Kuijk Groep neemt Van Aert Transport over
26-06-2023 14:06 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

HELVOIRT - Per 1 juli 2023 neemt Van Kuijk Groep het transport van Van Aert Transport te Wernhout over, inclusief chauffeurs en wagenpark. Van Aert Transport is al vele jaren gespecialiseerd in het transport van vloeibare diervoeders en reststromen.

Door deze overname telt het wagenpark van de Van Kuijk Groep nu honderd trekkende eenheden.  

Onder Van Kuijk Groep vallen onder meer de bedrijven Vakutrans bv en Koenen Transport Veghel bv.

Van Kuijk Groep is al jaren actief in het transport van reststromen afkomstig van levensmiddelen fabrieken. Deze stromen gaan voornamelijk naar de feed sector. Deze overname sluit prima aan bij de visie van de Van Kuijk Groep. 

Coen en Bart van Kuijk, directie Van Kuijk Groep, over de overname: "In alle feed, food en bemestingsproduct markten waarin wij actief zijn, willen wij blijven groeien”. Het vasthouden aan onze kernwaarden: ‘afspraak is afspraak’, betrouwbaar, loyaal en het zoeken naar oplossingen om de dienstverlening efficiënter, klantgerichter en simpelweg beter in te richten, moet het mede mogelijk maken deze groei te realiseren. Door gebruik te maken van high-tech transportmaterieel onderscheiden wij ons van de concurrentie."

Duurzaam transport speelt ook een grote rol binnen de Van Kuijk Groep het afgelopen jaar zijn er drie volledig elektrische trucks in gebruik genomen alsmede twee hybride trucks.  "Hierdoor is het mogelijk om ons verder te specialiseren. Dat geldt voor zowel de agri- als de feedsector. De focus ligt dagelijks op de toekomst: waar liggen nog kansen en hoe kunnen we onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn."