Clicky


Nicol Kremers eist verwijdering beelden met ex uit Massa is Kassa

Nicol Kremers eist verwijdering beelden met ex uit Massa is Kassa
26-06-2023 14:53 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Nicol Kremers eist dat alle beelden waarop zij samen met haar ex Peter Gillis te zien is uit het tv-programma Massa is Kassa worden verwijderd en niet meer worden uitgezonden. Dat bevestigt haar advocaat Sébas Diekstra maandag aan het ANP na berichtgeving hierover van het AD.

Namens Kremers hebben Diekstra en zijn collega Allon Kijl een sommatie gestuurd naar Talpa en producent Concept Street. Hierin stellen zij onder meer dat Kremers door de beelden "voortdurend en stelselmatig" wordt herinnerd aan de "gewelddadige gebeurtenissen uit het verleden".

Tijdens hun relatie zou Kremers door de vakantieparkhouder zijn mishandeld. De zaak daarover dient eind augustus. Eerder dit jaar werd bekend dat Kremers en Gillis uit elkaar zijn. Inmiddels heeft Gillis een nieuwe vriendin.

Als Talpa, dat het programma op SBS6 uitzendt, niet aan de eis voldoet om alle beelden van haar en Gillis binnen twee werkdagen offline te halen, overweegt Kremers een gang naar de rechter. Ze wil dan via de rechter een verbod op het uitzenden van de beelden eisen en daarnaast immateriële schade verhalen bij Talpa en de producent van het programma.