Clicky


Nieuwe Renault Premium Lander 6x4 voor A. Bergmans

Nieuwe Renault Premium Lander 6x4 voor A. Bergmans
21-07-2011 09:44 | Renault | auteur
BERGEIJK - A. Bergmans grond- en sloopwerken, gevestigd in Bergeijk nam onlangs een Renault Premium Lander 430 6x4 in gebruik. De truck wordt voornamelijk ingezet voor afval- en puincontainers en daarnaast zand, grind en puin. De truck werd geleverd door Renault Trucks Hilvarenbeek.

De Renault Premium Lander 430 is uitgerust met de gerobotiseerde versnellingsbak Optidriver+. Twan Bergmans: “Het is een supertruck met een perfecte uitstraling. De versnellingsbak is echt één van de beste in de markt. De trekkracht van de motor is ook goed. Renault Trucks heeft voor mijn werk echt dé perfecte aandrijflijn. Opvallend is ook het lage brandstofverbruik.”



Twan Bergmans is ook zeer te spreken over het comfort van de truck. "De keuze voor de Renault Premium Lander is mede ingegeven door het comfort. Ik vind de manier waarop de cabine is afgeveerd een pre. Daarnaast hebben we de truck compleet uitgevoerd met onder meer mistlampen op het dak. Echt een plaatje."



Naast Grond- en sloopwerken is Bergmans onder meer actief in de gladheidbestrijding en in natuursteen, dat is een apart bedrijf in Neerpelt onder de naam Natuursteen Plaza.