Clicky


Acht ultra schone DAF FT CF85.360 EEV Space Cab trekkers voor Willems Transport

Acht ultra schone DAF FT CF85.360 EEV Space Cab trekkers voor Willems Transport
12-10-2011 10:03 | DAF | auteur de redactie
Acht nieuwe DAF FT CF85.360 Space Cab trekkers zijn onlangs door Andy van Batenburg, regiomanager bij Allers Bedrijfswagens, overhandigd aan Arie van Rijn, algemeen directeur van Willems Transport Rijkevoort. Voor een zo’n schoon mogelijk milieu zijn de trekkers uitgerust met de ultra schone vernieuwde EEV MX-motor.

Deze recent geïntroduceerde MX-motor met nieuwe zuigers, een geoptimaliseerde brandstofinjectie en een uniek, volledig ingekapseld uitlaatspruitstuk zorgen voor een aanmerkelijk lager brandstofverbruik en daarmee lagere CO2-emissie. Samen met de automatische motorstop en de brandstofverbruik gegevens op het instrumenten paneel, vormen deze vernieuwingen een compleet programma oplossingen met als doel om de transportprestaties te verhogen en zowel milieubelasting als kosten te reduceren.

Willems Transport Rijkevoort is een middelgrote logistieke dienstverlener, die zich enerzijds richt op (gekoeld) transport en de op/overslag van levensmiddelen, anderzijds richten zij zich op distributie in de Benelux. Binnen een straal van 200 km worden er dagelijks meer dan 800 transporten verzorgd naar de Benelux en het Duitse Ruhrgebied. Ook zijn er dagelijks lijndiensten naar Oostenrijk. Willems Transport Rijkevoort heeft een vloot van 55 trekkende eenheden en 65 opleggers. De opleggers, met of zonder koeling, zijn uitgerust met een laadplatform.



Willems Transport Rijkevoort onderscheidt zich door goede service en kwaliteit in transport. Met 100 gemotiveerde medewerkers wordt er uiterste zorg besteed aan de kwaliteit van de producten die namens de opdrachtgevers worden vervoerd en eventueel worden op- en overgeslagen. De planning en administratie is volledig ingericht op en geïntegreerd met boordcomputers op alle voertuigen. Duurzame bedrijfsvoering staat hoog in het vaandel. Kwaliteitssystemen, conform de ISO 9001-2008 norm en de ISF Logistic Standard, realiseren voordelen op het gebied van de duurzaamheid. Het bedrijf beschikt over een moderne en efficiënte bedrijfslocatie met een koelloods van 2000 m2 en een opslagloods van 2000 m2.

Willems Transport Rijkevoort en DAF dealer Allers Bedrijfswagens vormen samen een geweldig team. De visie van Willems Transport Rijkevoort, uitstekende kwaliteit en perfecte service bieden, vraagt ook van de dealer om een optimale inzet. Allers Bedrijfswagens zorgt daarvoor. Met service op maat, constant meedenken en een goede prijs/kwaliteitsverhouding.