Clicky


AVT Truck en Trailer neemt Truck Service Breda over

AVT Truck en Trailer neemt Truck Service Breda over
05-07-2023 16:51 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

BREDA - In 1993 zijn werd aan de Tuinzigtlaan in Breda een universele vrachtwagengarage begonnen door Ton Schilders en Jan Tuerlings. Dit bedrijf is uitgegroeid tot een werkplaats voor alle merken vrachtwagens en opleggers met klanten in het gehele land.

Nu 30 jaar later wordt er op de locatie in Breda een nieuwbouw woningproject ontwikkeld. Helaas was het in deze plannen niet mogelijk om de garage van Ton en Jan te behouden.

Om toch de service te kunnen blijven geven die de klant gewend is heeft het tweetal besloten om het bedrijf te verkopen aan AVT Truck en Trailer.

De overname zal ingaan op 15 september 2023.

Na een korte overgangsperiode zullen zij de activiteiten voortzetten in hun vestigingen Breda (Hazeldonk), Roosendaal en Moerdijk.
Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen is er bij AVT Truck en Trailer één aanspreekpunt aangesteld, namelijk Roel Vugs.

Om ervoor te zorgen dat er binnen de AVT groep genoeg capaciteit is heeft AVT de volgende maatregelen genomen:

  • Op de locatie van AVT Hazeldonk zal er een volwaardige tweede keurstraat in gebruik genomen worden zodat er met twee keurstraten gekeurd kan worden (bestaande remmentestbank van TSB gaat over) en uitbreiding parkeergelegenheid.
  • Op de locatie van AVT Moerdijk is een extra locatie in gebruik genomen (Plaza 5b, pand van de buren) waar zeven werkplaatsgangen gerealiseerd gaan worden met eveneens een extra APK keurstraat.