Clicky


Van Kalmthout Auto levert Euro5 Fords Transit Connect aan Dura Vermeer Groep

Van Kalmthout Auto levert Euro5 Fords Transit Connect aan Dura Vermeer Groep
14-10-2011 19:15 | Overig | auteur de redactie
HOOFDDORP - De Dura Vermeer Groep heeft duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. In dat kader schaft Dura Vermeer Autobeheer in Cruquius altijd de meest zuinige en schone personen- en bedrijfsvoertuigen aan. Ford-dealer Van Kalmthout Auto in Hoofddorp geldt al tientallen jaren als een vaste autoleverancier van het veelzijdige aannemersconcern en leverde in september een vijftal Euro5 Ford Transit Connect 230 L Trend bedrijfsauto’s.

Uiterst compleet uitgevoerde en veelzijdige auto's, aangedreven door een 90 pk TDCi dieselmotor met standaard roetfilter. Deze nieuwe aankopen gaan rijden bij het bedrijfsonderdeel Dura Vermeer Bouw Heyma in Rotterdam. Dit bedrijf is al meer dan 40 jaar actief in de nieuwbouw, renovatie en het groot onderhoud van (sociale) woningbouw, kantoorbouw en bedrijfsruimten.

Namens de Hoofddorpse Ford-dealer overhandigde bedrijfswagenadviseur Robin de Graaf de sleutels van de nieuwe Ford voertuigen aan Paul Hijstek. Als directeur Dura Vermeer Autobeheer is hij verantwoordelijk voor het totale wagenpark, dat momenteel circa 1.450 personen- en 530 bedrijfswagens telt.



"Bepalend voor ons is uiteraard naast de praktische aspecten voor de inzet, absoluut de milieuprestatie van een auto. Binnen ons bedrijf ligt de focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het terugdringen van de CO2 is een kernwaarde binnen ons mobiliteitsbeleid. Bij nieuwe voertuigen kiezen wij alleen nog maar voor 'groene' labels en deze nieuwe Fords hebben die. Door de 'af fabriek' montage van een roetfilter voldoen ze keurig aan de Euro5 normen en binnen de bedrijfswagenwereld is dat op dit moment de standaard. Daarnaast zijn de Ford Transit Connect’s in deze uitvoering en met deze afmeting en uitrusting prima geschikt voor het werk waar wij ze inzetten. Het is dus voor ons een weloverwegen aankoop. Daarbij kiezen wij voor Van Kalmthout Auto, omdat wij vanuit de historie al een lange relatie met dit bedrijf hebben."