Clicky


Eerste elektrische verhuiswagen gepresenteerd

Eerste elektrische verhuiswagen gepresenteerd
17-10-2011 13:21 | Overig | auteur de redactie
ALBLASSERDAM - Mondial Aad de Wit Verhuizingen heeft op dinsdag 11 oktober 2011 de eerste volledig elektrische verhuiswagen gepresenteerd. In het ultra duurzame Tromp gebouw in Castricum zijn honderden uitgenodigden en geïnteresseerden aanwezig geweest bij de spectaculaire presentatie van dit unieke en zeer duurzame transportvoertuig.

"Na veel tijd, moeite en inspanning kunnen wij uiteindelijk iets laten zien waar wij als ondernemer bijzonder trots op zijn", aldus directeur Carel Kuijper tijdens de presentatie. Aad de Wit Verhuizingen is momenteel het eerste verhuisbedrijf met een volledig elektrische verhuiswagen en heeft in een korte periode andere ondernemers weten te stimuleren.

"Als voorloper zijn wij blij met het feit dat andere bedrijven nu ook kijken of zij in de toekomst gebruik gaan maken van elektrisch vervoer. Wij wensen hen enorm veel succes in het afleggen van dit duurzaamheidstraject", zegt Kuijper.

Speciaal voor deze gelegenheid heeft MVO directeur Willem Lageweg de aanwezigen ook even toegesproken. Volgens Lageweg zijn dit soort duurzame ontwikkelingen zeer gewaagd, maar uiteindelijk bijzonder maatschappelijk verantwoord en winstgevend. "Bij de keuze voor dit soort veranderingen is lef nodig en Aad de Wit heeft dit getoond", aldus Lageweg.



Na een toespraak van Kuijper en compagnon Jan Laan konden de aanwezigen de elektrische verhuiswagen bewonderen. Buiten het Tromp gebouw is onder luid applaus de zeer duurzame transport voertuig getoond. De enthousiaste reacties van de aanwezigen heeft voor veel ontlading gezorgd bij de medewerkers van Aad de Wit. "We zijn er als een team lang mee bezig geweest en het is daarom fantastisch om te zien dat onze keuze gewaardeerd wordt", aldus eigenaar Jan Laan.

Mondial Aad de Wit Verhuizingen gaat dit nieuwe, milieuvriendelijke transportmiddel met name gebruiken voor verhuizingen in en rond Amsterdam. Vervuilende voertuigen worden tegenwoordig geweerd in onze hoofdstad, maar met de duurzame vrachtwagen zal Aad de Wit hier geen hinder van ondervinden. Als u vanaf deze week verhuist met Mondial Aad de Wit verhuizingen heeft u kans dat er een stille en schone auto voor de deur verschijnt.