Clicky


Blokker Meat-Trade Winschoten kiest voor Mitsubishi TU100 Multitemp

Blokker Meat-Trade Winschoten kiest voor Mitsubishi TU100 Multitemp
26-10-2011 15:29 | Overig | auteur de redactie
WINSCHOTEN - De firma Blokker te Winschoten rijdt vanaf vorige week met een nieuwe DAF CF65.250 Spacecab en een Mitsubishi onderbouw TU100 Multitemp. Voorin de bak is een compartiment voor diepvries -20 graden en achterin vers +2 graden.

Gekozen is voor een TU100 om zijn enorme capaciteit van 11060 Watt. Hierdoor zijn de compartimenten heel snel op de gewenste temperatuur en slaat de unit automatisch af door het standaard start-stop systeem. Voordeel hiervan is een zeer gunstig brandstofverbruik en lage onderhoudskosten.

Voor de service kan Blokker terecht bij Mitsibishi servicepartner MSC te Nieuwe Pekela (tevens vestigingen in Coevorden en Emmen). Onderbouw was gewenst ivm de hoge cabine van de truck.



Blokker Meat-Trade is sinds 1965 actief in de vleesgroothandel en koopt en verkoopt vlees door geheel Europa. Hoofdactiviteit op de Nederlandse markt is vleesleverancier voor de Aziatische keuken. Tevens leveren zij grondstoffen voor de worst productie. De specialisatie van Blokker Meat-Trade is wekelijkse import en verkoop van Iers top Rundvlees en Braziliaanse runderhazen vanuit de beste slachthuizen.