Clicky


Nieuwe Actros 1842LS StreamSpace demotruck voor Baan Twente

Nieuwe Actros 1842LS StreamSpace demotruck voor Baan Twente
15-11-2011 09:57 | Mercedes-Benz | auteur de redactie
Baan Twente heeft een opvallende nieuwe democombinatie in gebruik genomen. Met deze nieuwe Actros 1842LS StreamSpace en Schmitz oplegger zullen de verkopers van Baan Twente de transporteurs het aankomende jaar bezoeken.

Om de chauffeurs en transporteurs te laten ervaren wat de nieuwe Actros biedt zal onder meer deze combinatie aanwezig zijn tijdens het Nieuwe Actros Event op vliegbasis Twente.

Zaterdag 26 november aanstaande houdt Mercedes-Benz dealer Baan Twente een open dag op Vliegbasis Twente in Enschede om kennis te kunnen maken met de nieuwe norm op het gebied van transport: namelijk de nieuwe Mercedes-Benz Actros.

Voor de transportondernemers, chauffeurs en hun gezinnen wordt er een gezellige dag georganiseerd waar uitgebreid kennis kan worden gemaakt met de nieuwe Actros. Daar de vliegbasis een enorm mooi parcours biedt, is er de mogelijkheid om te rijden met de nieuwe trots van Mercedes-Benz en te ervaren wat de "Nieuwe Actros" te bieden heeft.



De "Nieuwe Actros" is van de grond af aan totaal nieuw ontwikkeld met een totaal nieuwe euro 5 of euro 6 motor en compleet nieuw cabine concept, waarbij reeds meer dan 20 miljoen kilometers zijn afgelegd in zowel de koude als de warme gebieden in de wereld. Het totaal geïnvesteerde bedrag in deze nieuwe ontwikkelde truckgeneratie gaat richting de € 2 miljard. Er is op alle vlakken rekening gehouden met gebruikers en beslissers. Dit kunt u dus zelf ervaren op zaterdag 26 november.

Belangrijk feit voor de transportondernemer is dat Mercedes-Benz kort na de persintroductie al een bewijs heeft geleverd dat een truck met 40 ton combinatiegewicht bijna 1 op 4 kan rijden met een euro 5 motor en dat zelfs met de euro 6 motor nog 1 op 3,86 gehaald kan worden. Dit tijdens een realistische 10.000 km in één week gereden van Rotterdam naar Stetin (Polen) en vice versa.

Baan Twente is trots op deze nieuwe Ster en wil dit delen met de Twentse transportwereld. Daarom wil Baan Twente alle mensen welke werkzaam zijn in de transport uitnodigen op Vliegbasis Twente.