Clicky


Zes Volvo's FH voor Dalessi Internationaal Transport

Zes Volvo's FH voor Dalessi Internationaal Transport
17-11-2011 12:46 | Volvo | auteur de redactie
ZWOLLE - Onlangs werden zes nieuwe Volvo's FH 420 met EEV geleverd aan Dalessi Transport, gevestigd in IJhorst. De trucks beschikken over een voorloopas en een Volvo I-Shift versnellingsbak. De trucks werden geleverd door Volvo Trucks-dealer Nijwa Zwolle.

Dalessi Internationaal Transport richt zich op het Engelse ferryverkeer vanaf het gehele Europese continent. De werkzaamheden bestaan uit begeleid en onbegeleid vervoer van Duitsland en de Benelux naar Groot-Brittannië. Het bedrijf beschikt over een moderne vloot en alle voertuigen zijn voorzien van een voertuig volgsysteem GPS/Carrierweb en een navigatiesysteem.



Het wagenpark bestaat uit zeventig trekkende eenheden, allemaal Volvo's FH en 200 trailers. Rene Dalessi, directeur: "Onze specialiteit is het verzorgen van transporten van Nederland en Duitsland naar Groot-Brittannië en vice versa. Daarnaast verzorgen wij al meer dan een decennium transporten vanuit Nederland en België naar Duitsland. Ons beleid is erop gericht om diensten uit te voeren met uiterste flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiency, waarbij de wens van de klant voorop staat. Daarin past Volvo Trucks."



"De nieuwe Volvo’s FH EEV zijn deels vervanging, maar tegelijkertijd een upgrading van het wagenpark. De service van Volvo is perfect en betrouwbaar en past daarom goed bij onze bedrijfsfilosofie. Daarnaast Volvo biedt een eerlijke prijs en ook het brandstofverbruik is een belangrijke reden geweest, zeker nu de dieselprijs extreem hoog is."