Clicky


Acht nieuwe DAF voertuigen voor Ad Dollevoet BV

Acht nieuwe DAF voertuigen voor Ad Dollevoet BV
28-11-2011 14:56 | DAF | auteur de redactie
Gelijktijdig met de opening van het nieuwe hoofdkantoor in Oss zijn de laatste twee DAF voertuigen uit een serie van acht, overhandigd door Wilbert Beers, verkoper bij Van Hooft Bedrijfswagen, aan Sebastiaan Dollevoet.

De nieuwe DAF’s zijn onderverdeeld in zeven DAF FA CF65.250 bakwagens en één DAF FT CF85.410 trekker in Space Cab uitvoering. De opbouw is van Carrosseriefabriek Van Beurden in Kerkdriel. De voertuigen zijn uitgerust met de milieuvriendelijke Euro-5 motor, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak en een GRP gestuurde Track & Tracing faciliteit. De wagens worden ingezet voor fijnmazige distributie in de Benelux. De vloot van Ad Dollevoet bestaat uit 55 eenheden.

In 1957 startte Ad Dollevoet zijn transportbedrijf, toen nog met paard en wagen, voor Van Gend & Loos. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige logistieke dienstverlener. Sinds een aantal jaren hebben Claudia en Sebastiaan Dollevoet de leiding van het bedrijf overgenomen en weten het op succesvolle wijze verder uit te bouwen.

Om de kernwaarden betrouwbaar, flexibel en klantgericht centraal te kunnen blijven stellen is onlangs het nieuwe pand in Oss betrokken, waarbij de centrale ligging (A2 en A50) de havens, de Vlaamse Ruit en het Ruhrgebied doorslaggevend zijn geweest. Samen met de vestiging in Rosmalen omvat het vloeroppervlakte ruim 22.000 m2, waarvan 11.000 m2 in Rosmalen. Met 45 vaste medewerkers is Ad Dollevoet nu volledig operationeel voor transport, distributie en warehousing.



DAF dealer Van Hooft Bedrijfswagen en Ad Dollevoet spreken dezelfde taal. Altijd klaar staan voor de klant, uitstekende service bieden en komen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding zijn ook de sleutelwoorden voor de samenwerking tussen beide ondernemingen. "We zijn dan ook zeer tevreden met onze dealer", zegt Sebastiaan.