Clicky


Vier nieuwe DAF FA XF105.410 Super Space Cab voertuigen voor Koninklijk Verhuisbedrijf De Gruijter & Co

Vier nieuwe DAF FA XF105.410 Super Space Cab voertuigen voor Koninklijk Verhuisbedrijf De Gruijter & Co
15-12-2011 11:54 | DAF | auteur de redactie
Onlangs werd het laatste voertuig uit een serie van vier DAF’s, een Custom made DAF FA XF105.410 Super Space Cab met de milieuvriendelijke Euro-5 motor, overhandigd door Anton van der Niet, bedrijfswagenadviseur bij Blom’s Automobielbedrijf, aan de heren Berend ten Wolde en Laus Verduijn, twee van de vier speciaal opgeleide chauffeurs van Koninklijk Verhuisbedrijf De Gruijter & Co, voor het vervoer van de onvervangbare instrumenten van het Koninklijk Concertgebouworkest.

Deze vierde DAF XF105.410 Super Space Cab is onder andere uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, frontzicht Orlaco camerasysteem, voorbereiding voor satellietcommunicatieapparatuur met GPS/GSM-atenne, skylights op het cabinedak en een alarmsysteem met ultrasone detectie van het cabine-interieur en volgwagenbeveiliging.

Aan de opbouw van de bakwagen en de D.R.A.C.O. middenasaanhanger is door Carrosseriebedrijf Zwartjes in Koudekerk aan den Rijn veel aandacht besteed met een speciaal klimaatbeheersingssysteem voor de kostbare instrumenten, een automatisch brandblussysteem, welk geactiveerd wordt bij een temperatuur van +90 ºC en zorgt voor een gas waardoor de zuurstof niet meer bij de brandhaard kan komen. Extra zware RVS sloten en afsluitbalken en een inbraakalarmsysteem met doorschakeling naar de chauffeur en het hoofdkantoor van De Gruijter.



De bakwagen en aanhanger zijn voorzien van een op maat gemaakte RVS doorbouw met daarachter de geïntegreerde accu- / gereedschapkisten en brandstoftanks. Door middel van een tweedelige scharnierbare aluminium overrijklep zijn de beide laadruimtes met elkaar te verbinden.

Koninklijk Verhuisbedrijf De Gruijter & Co is al meer dan 130 jaar een begrip voor zorgeloos verhuizen. De Gruijter heeft speciaal voor de verplaatsingen van het instrumentarium van het Concertgebouworkest een team van vier vaste chauffeurs opgeleid die, samen met orkestbodes, zorgen voor een perfect transport, waar ook in Europa. Niet alleen voor dit bijzondere vervoer is De Gruijter het aangewezen verhuisbedrijf, maar ook voor nationale en internationale verhuizingen, zowel particulier als zakelijk. Zij bedienen de meest uiteenlopende branches, zoals non profit organisaties, multinationals, banken en het corps diplomatique.

De Gruijter maakt deel uit van Noble Relocation. Samen met KHZ Movers en Meyer Moving zorgen zij voor de juiste inzet van mensen en materieel, afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Noble biedt alle diensten die voor, tijdens en na de verhuizing nodig kunnen zijn om de opdrachtgever zorgeloos naar de nieuwe bestemming te begeleiden.



Koninklijk Verhuisbedrijf De Gruijter & Co is zeer tevreden over de samenwerking met de dealer Blom’s Automobielbedrijf. "De samenwerking is uitstekend", zegt Wencke Klopper, Manager Business Development bij De Gruijter. "Het meedenken over de juiste voertuigkeuze, de prima service en een goede prijs/kwaliteitsverhouding, geeft ons veel vertrouwen voor de verdere samenwerking." Het onderhoud wordt door de dealer verzorgd.