Clicky


Nieuwe DAF FA LF 45 220 voor Tolman Takel & Berging B.V.

Nieuwe DAF FA LF 45 220 voor Tolman Takel & Berging B.V.
29-12-2011 17:54 | DAF | auteur de redactie
Onlangs leverde DAF dealer ESA Drachten een nieuw bergingsvoertuig af aan Tolman Takel & Berging in Beetsterzwaag. De nieuwe DAF FA LF 45 is uitgevoerd met een zeer milieuvriendelijk 220 pk Euro-5 motor met EEV en voorzien van de zeer soepel schakelende AS-tronic versnellingsbak.

EEV (Enhanced Environmentally friendly Vehicles) is de strengste uitlaatgasemissienorm voor interne verbrandingsmotoren die tot dusver wordt gehanteerd.

De DAF LF is verder voorzien van een prachtige opbouw van Groot Techniek uit Bavel en tevens beschikt deze auto over een Fassi autolaadkraan, type F130A 23. Tolman heeft gekozen voor deze DAF LF vanwege zijn 'groene', duurzame motor en de flexibele instelling en hoge servicegerichtheid van de dealer.



Autobedrijven ESA staat al meer dan 80 jaar voor ervaring, service en aandacht. ESA is geautoriseerd dealer van DAF, FIAT Professional en Mitsubishi. ESA is inmiddels uitgegroeid tot tien vestigingen in Nederland, Polen en Denemarken. De Nederlandse ESA vestigingen kunt u vinden in Groningen, Marum, Drachten, Delfzijl, Winschoten en Veendam. De activiteiten van ESA omvatten onder andere het adviseren, verkopen, onderhouden en repareren van bedrijfswagens, opleggers en aanhangwagens en het leveren van onderdelen en accessoires.