Clicky


Gordon doet aangifte tegen Evert Santegoeds om smaad en laster

Gordon doet aangifte tegen Evert Santegoeds om smaad en laster
26-07-2023 12:34 | Showbizz | auteur ANP

Gordon heeft vorige maand aangifte gedaan tegen journalist Evert Santegoeds wegens het delen van privégesprekken met Gordons ex-vriend Gavin. Dat laat hij woensdag weten in een verklaring. De Privé-hoofdredacteur heeft "geen enkele rekening" gehouden met de "privacy" van Gordon, zo stelt hij. Gordon beschuldigt de journalist van smaad en laster.

"De bedreigingen en kwetsende opmerkingen die volgden na publicatie hebben mij aan de rand van de afgrond gebracht", aldus Gordon, die in april bekendmaakte dat hij en Gavin uit elkaar waren na een relatie van een aantal maanden. "In plaats van hulp te bieden heeft die persoon mij publiekelijk vernederd en openbaar belachelijk gemaakt. Ik heb wekenlang niet kunnen slapen, eten en functioneren. Mezelf wekenlang in slaap gehuild."

Eerder deze week maakte Gordon bekend dat hij aangifte zou doen tegen zijn ex-vriend. Hij zei daarbij ook aangifte te doen tegen iemand anders, maar hield die naam voor zich.

Gordon neemt het Santegoeds kwalijk dat de journalist hem "de genadeklap" uitdeelde terwijl Gordon al op de grond lag. "Deze man heeft geen enkel mededogen gehad of ook maar het besef van de verwoestende uitwerking van zijn acties op iemands leven."