Clicky


Drie nieuwe DAF CF bakwagens voor Int. Transportbedrijf Van der Spek

Drie nieuwe DAF CF bakwagens voor Int. Transportbedrijf Van der Spek
16-01-2012 10:30 | DAF | auteur de redactie
Met drie nieuwe DAF CF bakwagens onderstreept Int. Transportbedrijf Van der Spek het vertrouwen in de toekomst. Twee DAF FA CF65.220 voertuigen zijn uitgevoerd met een gesloten laadbak. Eén wagen, de DAF FAR CF85.360, is uitgevoerd met een 9 tons vooras voor maximaal laadvermogen en een 24 ton/meter autolaadkraan.

De drie voertuigen zijn uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak. De DAF's zijn overhandigd door Hans Wijnmaalen, accountmanager sales bij Truckland Zuid-Holland, aan de heren Van der Spek. De DAF’s FA CF65.220 worden ingezet voor transport in de Benelux.

Met ruim 40 jaar ervaring weet Int. Transportbedrijf Van der Spek als géén ander wat er komt kijken bij het vervoer van goederen. Gestart in 1968 door Nico van der Spek is het transportbedrijf uitgegroeid naar een onderneming met 38 medewerkers. Zij maken dagelijks waar, dat niet gespecialiseerd zijn, vele voordelen heeft voor de opdrachtgevers.

Int. Transportbedrijf Van der Spek heeft twee vestigingen, Berkel en Rodenrijs en 's-Hertogenbosch. Dagelijks worden de goederen vanuit ’s-Hertogenbosch, zonder overladen, rechtstreeks bezorgd in de Benelux. Vanuit de vestiging in Berkel en Rodenrijs worden de auto’s ingezet voor vaste contract klanten.



Int. Transportbedrijf Van der Spek heeft een uitstekende partner aan Truckland-Zuid Holland. Het onderhoud verzorgt Int. Transportbedrijf Van der Spek zelf, waarbij de dealer voor de juiste DAF onderdelen zorgt. Het meedenken van de dealer over de juiste voertuigkeuze, de goede prijs/kwaliteitsverhouding en een uitstekende service is van groot belang.