Clicky


Bolletje vernieuwt wagenpark met nieuwe MAN's

Bolletje vernieuwt wagenpark met nieuwe MAN's
23-01-2012 10:53 | M.A.N. | auteur de redactie
Gerenommeerde bakker Bolletje heeft onlangs haar wagenpark volledig vernieuwd, waarvoor MAN-dealer Göritzlehner de nieuwe voertuigen leverde. Al eerder werden 15 Volkswagen Polo’s BlueMotion en Skoda’s afgeleverd en met de onlangs overhandigde 24 eenheden (bestaande uit MAN vrachtauto’s met opleggers) is het wagenpark van Bolletje weer compleet en nieuw.

Het wagenpark voldoet daarmee weer aan de nieuwste milieu- en veiligheidseisen. De aerodynamica is verder geoptimaliseerd door een volledige zijafscherming op de trekkers en de opleggers toe te passen. Hierdoor is zowel sprake van extra brandstofbesparing als een verdere CO2 reductie. De zijafscherming draagt eveneens bij aan de verkeersveiligheid.

De aanschaf van elf MAN TGX 18.360 BLS trekkers met 2-assige Schmitz opleggers en Ephicas zijafscherming, een TGX 18.440 BLS trekkers met compressor en LAG bloem-bulkoplegger en een TGL 12.220 bakwagen met laadklep, zorgen ervoor dat Bolletje haar producten weer optimaal door het hele land kan bezorgen.



Bolletje is blij met MAN en Göritzlehner en beiden zijn blij met Bolletje; het goede gevoel is wederzijds, bevestigt Patrick de Groot van Bolletje. "Nadat we besloten de zorg voor ons wagenpark uit te besteden, hebben we ons breed georiënteerd. MAN kon samen met Göritzlehner ons met het complete pakket van personenwagens, bestelwagens en vrachtwagens en alles wat daarbij komt kijken helpen. Göritzlehner bracht op alle fronten uitkomst, zo kon zelfs de vaste automonteur van Bolletje in dienst treden bij het Hengelose autobedrijf. Göritzlehner is een fijn bedrijf om mee te werken", spreekt Patrick de Groot inmiddels uit ervaring.

"Een flexibel bedrijf dat op breed terrein meedenkt. Van de bouw van de trailers tot aan het onderhoud. En voor alle voertuigen biedt Göritzlehner haal- en brengservice. Dat werkt heel prettig." Göritzlehner is ook blij met deze bakker als klant, wiens producten al jaren een onderdeel vormen binnen de cultuur in het bedrijf; de kerstkoekjes van Bolletje zitten al jaren in het kerstpakket voor de werknemers en de zelfgemaakte Apfelstrudel heeft als constant ingrediënt de beschuiten van Bolletje.