Clicky


Zes nieuwe DAF voertuigen voor Jongeneel Transport in Valkenburg

Zes nieuwe DAF voertuigen voor Jongeneel Transport in Valkenburg
23-01-2012 16:47 | DAF | auteur de redactie
Ard en Ruud Jongeneel, beide directeur/eigenaar van Jongeneel Transport, hebben onlangs uit handen van Anton van der Niet, bedrijfswagenadviseur bij Blom’s Automobielbedrijf, de sleutels ontvangen van zes nieuwe DAF voertuigen.

De afgeleverde auto's zijn: 2 x FT XF105.460 trekkers; 1 x FTG XF105.410 trekker; 2 x FTP CF85.410 trekkers; 1 x FA LF45.210 bakwagen.

De nieuwe trekkers zijn uitgerust met ADR veiligheidssystemen, waaronder Adaptive Cruise Control en Lane Departure Warning System, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, een Orlaco voor-, zij en achterzicht camerasysteem en een vaste telefoonaansluiting welke alleen te gebruiken is bij aangetrokken handrem. Voor optimale veiligheid is er op de afstandbesturing bij de gasopleggers een noodstop aangebracht, welke bij bediening ervan de gehele auto uitschakelt. Ook is het dode hoek radarsysteem van Orlaco, speciaal bestemd om fietsers en voetgangers veilig te laten passeren.

De DAF FA LF45.210 tankwagen is bewust klein, compact en onder de 10 ton gehouden voor de klanten in het 'Hollands midden' en het rivieren- en plassengebied met zijn vele dijken, waar maximaal gewicht en hoogte/breedte beperkt is. Hierdoor kan er ook bij deze klanten probleemloos worden gemanoeuvreerd. De opbouw is van Eurotank in Kalkar (D).



Jongeneel Transport: een veelzijdig vervoerder
Ard en Ruud Jongeneel zorgen samen met 135 medewerkers voor een perfecte verwerking van een diversiteit aan orders. Ard stelt: "Onze kracht is, dat wat wij zeggen en beloven, ook daadwerkelijk uitvoeren. In ons familiebedrijf is de zorg voor onze mensen erg belangrijk en daaruit vloeit automatisch de zorg voor veiligheid en het milieu. Met deze aankoop en door de goede training/opleiding die onze medewerkers krijgen heeft de opdrachtgever de zekerheid van een perfecte afhandeling van zijn opdracht."

Klanten van Jongeneel Transport zijn onder andere: Air Liquide, Benegas, Hoogvliet, Linde Gas en Royal van Zanten.

Ard Jongeneel is zeer tevreden over de samenwerking met DAF dealer Blom – DSW. "De service is geweldig en de prijs/kwaliteitsverhouding uitstekend. Door de jarenlange samenwerking is de dealer heel goed ingespeeld op de bijzonderheden van ons bedrijf."