Clicky


Vijf nieuwe bakwagens met euro 5 voor Vos Transport

Vijf nieuwe bakwagens met euro 5 voor Vos Transport
07-02-2012 11:24 | M.A.N. | auteur de redactie
DEVENTER - Vos Transport heeft afgelopen week de eerste twee van de vijf bestelde MAN bakwagens uitgerust met euro 5 motoren in Deventer in gebruik genomen. Vos heeft ondanks de moeizame economie waar we ons met ons allen al enige jaren in verkeren de afgelopen jaren toch een gestage groei doorgemaakt.

Het bedrijf is uitgegroeid tot een middelgroot internationaal transportbedrijf en het bedrijf doet de nodige investeringen om deze groei een verder gevolg te kunnen geven. Vos transport vervangt bijvoorbeeld momenteel alweer haar oude euro 5 trekkers door de nieuwste generatie euro 5 trekkers en het bedrijf heeft meerdere nieuwe Scanias aangeschaft ter uitbreiding.



Vos investeert niet alleen in het ‘grote’ materieel zoals nieuwe trekkers en trailers. Vos heeft zoals gezegd onder andere ook geïnvesteerd in vijf nieuwe MAN bakwagens met euro 5 motor. De bakwagens met een lagere co2 uitstoot passen prima bij de lean and green gedachte van het bedrijf. De nieuwe bakwagens zullen voornamelijk ingezet worden om de regionale klant te bedienen. De eerste twee bakwagens zijn afgelopen week in Deventer geleverd en de volgende drie zullen komende maand geleverd worden.



Vos blijft zich ook verdiepen in de mogelijkheid om met alternatieve brandstoffen te transporteren. Helaas is alleen door toedoen van de economische situatie waar diverse betrokken organisaties mee van doen hebben tijdelijk een mooi project op hold gezet. De uitbreiding met de euro 5 bakwagens is voor dit moment dan ook weer een mooie stap vooruit voor het bedrijf uit Deventer.