Clicky


1000 nieuwe Scania's voor Eddie Stobart en AW Jenkinson Forest Products

1000 nieuwe Scania's voor Eddie Stobart en AW Jenkinson Forest Products
08-02-2012 10:25 | SCANIA | auteur de redactie

De Britse vervoerders Eddie Stobart en AW Jenkinson Forest Products, hebben opnieuw een gezamenlijke overeenkomst met Scania gesloten voor de levering van 1.000 nieuwe vrachtwagens. De levering staat gepland tussen maart 2012 en december 2013. Dit jaar zullen er rond de 300 vrachtwagens worden afgeleverd. De order bestaat name uit Scania R-serie trekkers, maar zal ook een aanzienlijk aantal van de Scania G-serie modellen bevatten.

"Deze overeenkomst weerspiegelt onze voortdurende tevredenheid over Scania en het niveau van de steun van het dealernetwerk van het bedrijf", aldus Stobart Group Chief Operating Officer, William Stobart.

"In de afgelopen twee jaar is het partnerschap tussen Eddie Stobart, AW Jenkinson en Scania zich positief blijven ontwikkelen", zegt Hans-Christer Holgersson, Managing Director van Scania (Groot-Brittannië) Limited.
 

 

 


Eddie Stobart, onderdeel van de Stobart Group, is een van de meest erkende en sterkste merken in Groot-Brittannië.

A.W. Jenkinson Forest Products en haar dochterondernemingen verwerken meer dan 2 miljoen ton groenafval, rondhout, chips, zaagsel, schors en ander hout bijproducten per jaar, verzameld uit de bosbouw, houtzagerijen en andere houtverwerkende industrieën in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is de grootste Britse leverancier van houtsnippers en schors producten.