Clicky


A59 weer open na ongeval met meerdere auto's

A59 weer open na ongeval met meerdere auto's
07-08-2023 23:49 | Weer en Verkeer | auteur ANP

SPRANG-CAPELLE - [update 10:50  uur] Bij het ongeval dat maandagavond plaatsvond op de A59 is een vrouw zwaargewond geraakt. Drie anderen liepen lichtere verwondingen op. De vrouw, een 55-jarige uit Oss, raakte bekneld in haar voertuig. Ze moest daaruit bevrijd worden, daarna is ze overgebracht naar het ziekenhuis, meldt de politie dinsdag.

Bij het ongeval waarbij vier voertuigen betrokken waren, raakte een 48-jarige Waalwijker ook zodanig gewond dat hij naar het ziekenhuis moest. Twee andere betrokkenen, een 26-jarige vrouw uit Nieuwendijk en een 21-jarige man uit Oudheusden raakten lichtgewond.

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van Waspik in de richting van Waalwijk en Den Bosch. Vermoedelijk kwamen eerst twee auto's met elkaar in botsing en raakten vervolgens twee achteropkomende auto's ook bij het incident betrokken. Naar de oorzaak van het ongeval wordt verder onderzoek gedaan.

Tussen Waspik en Dussen was de weg de hele nacht gesloten. Dinsdagochtend iets na 07.00 uur werd deze weer vrijgegeven nadat de weg was opgeruimd.