Clicky


Vortex Logistics vernieuwt in één keer gehele vloot

Vortex Logistics vernieuwt in één keer gehele vloot
05-03-2012 09:17 | M.A.N. | auteur de redactie
VENRAY - Vortex Logistics uit Venray groeit en breidt uit. Het bedrijf uit Venray maakt sinds de overname in juni 2011 door De Klok Logistics uit Nijmegen een sterke groei door. Goede, betrouwbare service en kwaliteit in dienstverlening voor alle klanten staan hierbij voorop. Dit kan alleen bereikt worden door een goede samenwerking en communicatie met klanten aan de ene kant en een strak functionerende operatie aan de andere kant.

Ter waarborging van een goede, professionele operatie koos het bedrijf voor vervanging en uitbreiding van haar vloot. In de eerste weken van dit jaar zijn 35 nieuwe MAN-trekkers en 40 nieuwe (25 Mega- en 15 gewone) Krone-trailers in gebruik genomen. Alle nieuwe eenheden zijn voorzien van een eigen GPRS-systeem, dat gekoppeld is aan het transportmanagementsysteem zodat de informatievoorziening richting klanten optimaal is.



Eind vorig jaar werden al 37 nieuwe Iveco Trucks, 30 nieuwe Krone- en 20 nieuwe Schmitz-Trailers in gebruik genomen. Door de gedane investeringen is de gehele vloot in de afgelopen zes maanden vervangen en is deze nu volledig op Euro-5 dan wel EEV-niveau.

Vortex Logistics is binnen de transport- en logistiekmarkt actief op de internationale groupage markt voor Duitsland en Frankrijk. Bovendien beschikt het in omgeving Venray over ruim 25.000 m2 warehousing- en logistieke ruimte. Binnen nu en 2 jaar wil Vortex Logistics uitgroeien tot een bedrijf met 200 trucks en 45.000 m2 logistieke ruimte in de regio Venray. Dit resultaat zal tot stand komen door autonome groei en door overnames.