Clicky


Dode op N393 bij Sint-Annaparochie is 35-jarige man uit Leeuwarden

Dode op N393 bij Sint-Annaparochie is 35-jarige man uit Leeuwarden
25-08-2023 12:22 | Binnenland | auteur Redactie

SINT-ANNAPAROCHIE - De politie doet onderzoek naar het overlijden van een 35-jarige man uit Leeuwarden. Het lichaam van de man werd op vrijdag rond 01:00 uur aangetroffen op de N393 nabij Sint-Annaparochie.

Op dit moment is nog onduidelijk hoe de man om het leven is gekomen. We onderzoeken meerdere scenario’s. Het lichaam van de man werd aangetroffen op de N393, voorbij een bushalte ter hoogte van de kruising met de Langhuisterweg. Het slachtoffer had volgens de politie letsel.

De politie is begonnen met een onderzoek. Op de plek van het aantreffen van het slachtoffer is onder andere sporenonderzoek verricht en er is gesproken met getuigen. Het onderzoek moet uitwijzen hoe de man om het leven is gekomen.

De politie is in het onderzoek nadrukkelijk op zoek naar tips en beelden van weggebruikers, die tussen 00:30 en 01:30  uur in de omgeving van de kruising van de N393 en de Langhuisterweg reden. We weten niet zeker of er een verkeersongeval heeft plaatsgevonden, maar dit is wel één van de scenario’s die we onderzoeken, meldt de politie.