Clicky


Drie online tools om je financiën onderweg op orde te houden

Drie online tools om je financiën onderweg op orde te houden
29-08-2023 09:34 | Overig | auteur Gesponsorde content

Het wereldwijdeweb zit vol mogelijkheden en verrassingen. Je kunt er shoppen, volop informatie vinden en in contact blijven met al je vrienden. De laatste tijd hoor je ook steeds meer over de gevaren en risico’s van het internet. Maar wanneer je het slim inzet, kun je er veel voordeel uithalen. Zeker als ondernemer in de transport liggen er volop mogelijkheden en kansen. Er zijn veel online tools waardoor je geld kunt besparen óf zelfs kunt verdienen als ondernemer zijnde. Welke drie tools je hiervoor moet kennen? Lees snel verder.

1. Online bank

De bekende banken kennen we allemaal wel, deze hebben inmiddels allemaal online een inlogportaal waar je zeer duidelijk inzicht krijgt in je bestedingen en inkomsten. Maar er is ook de omgekeerde optie, namelijk banken die online zijn begonnen. Doordat zij deze vorm hebben gekozen, zijn de online mogelijkheden vaak veel groter en de kosten lager. Wanneer je de bunq review leest zie je dat er veel tevreden gebruikers zijn. Zo is er de mogelijkheid om 25 rekeningen te openen tegen een aantrekkelijk tarief. Ook is de keuze voor een online bank veel duurzamer, iets wat tegenwoordig ook steeds belangrijker is.

2. Investeer meer

Mocht je een leuke bedrijfswinst met je transportbedrijf maken, dan kan de vraag ontstaan wat je vervolgens met die winst gaat doen. Met een verhoogde overdrachtsbelasting voor investeringsvastgoed en een (nog steeds vrij) lage spaarrente kan de vraag ontstaan wat nuttig is om met het geld te doen. Online zijn er tegenwoordig echter zeer effectieve manieren van investeren, namelijk via online brokers. Hier zijn diverse opties mogelijk, van het investeren in risicovolle crypto en aandelen tot het wegzetten in veilige obligaties. Met de komst van het wereldwijdeweb is dit voor iedereen direct en gemakkelijk toegankelijk.

3. Online boekhouding

Investeren in een goed online boekhoudprogramma als transporteur gaat je boekhouder of accountant je wellicht niet aanraden, dit gaat hem of haar namelijk misschien wel overbodig maken. Door innovatieve ontwikkelingen is het voor veel ondernemers mogelijk geworden om online een groot deel van de boekhouding zelf te doen. Sommige programma’s zijn gratis en ook al van goede kwaliteit. Maar ook de betaalde varianten zijn het geld meer dan waard, de resultaten betalen zichzelf terug!

Kortom, omarm als ondernemer in de transport internet ook zeker op zakelijk gebied. Niet alleen om klanten te winnen en informatie te vergaren maar ook om je financiën op orde te brengen. Wanneer je het slim en strategisch inzet kan het je veel tijd en ook geld opleveren. En we weten allemaal hoe het gaat met ondernemers; uiteindelijk is tijd geld en van beide heb je altijd te weinig!


Dit was een gesponsord artikel. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gesponsord artikel te plaatsen? Neemt u vrijblijvend contact op