Clicky


Nieuwe groupage lijndienst Van Thiel Transport B.V. omgeving Kassel en Fulda

Nieuwe groupage lijndienst Van Thiel Transport B.V. omgeving Kassel en Fulda
30-08-2023 08:55 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie

HIERDEN - Van Thiel Transport B.V. heeft een nieuwe groupage lijndienst opgezet op Duitsland naar de omgeving Kassel en Fulda, naast de bestaande lijndiensten die zij al sinds 1989 onderhouden op Hamburg, Hannover, Frankfurt am Main en Mannheim.

De nieuwe lijndienst biedt klanten van Van Thiel Transport B.V. de mogelijkheid om hun goederen snel en efficiënt te vervoeren naar de gebieden Kassel en Fulda. De lijndienst is beschikbaar voor zowel groupage als complete ladingen en heeft inmiddels al meerdere vertrekken per dag.

Vanaf november 2023 wordt er wederom een nieuwe groupage lijndienst opgezet naar de omgeving Karlsruhe en Heilbronn.

Voor alle lijndiensten geldt, dat de zendingen in 99 procent van de gevallen, rechtstreeks geladen en gelost worden en dus niet overgeladen wat de kans op schades zeer beperkt.

Met deze nieuwe lijndienst versterkt Van Thiel Transport B.V. haar positie als betrouwbare partner voor transport van en naar Duitsland.

Meer informatie: https://www.vanthiel.nl/wegtransport/transport-duitsland/groupage-lijndienst-kassel-en-fulda/


Dit was een gesponsord artikel. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden om een gesponsord artikel te plaatsen? Neemt u vrijblijvend contact op