Clicky


Twee nieuwe DAF FTG XF105 trekkers voor het zware transport bij Euser Speciaal Transport in Heinenoord

Twee nieuwe DAF FTG XF105 trekkers voor het zware transport bij Euser Speciaal Transport in Heinenoord
21-05-2012 16:50 | DAF | auteur de redactie
HEINENOORD - Twee Space Cab trekkers van het type DAF FTG XF105.460, zijn onlangs overhandigd door Joost Hoogstad, Accountmanager Sales bij Truckland Zuid-Holland, aan Gerrit Euser, directeur/eigenaar van Euser Speciaal Transport in Heinenoord.

Beide wagens zijn uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, twee extra roestvrijstalen gereedschapskisten, zijzicht camera’s, MX Engine Brake, Trimble boordcomputer en schuifschotel af fabriek. De trekkers zijn geschikt voor zwaar transport met ontheffing tot 72 ton, waarvoor een 'Ontheffingsattest' is afgegeven.

De voertuigen, met vaste chauffeur, worden ingezet met semi-diepladers voor het zwaar transport in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. De vloot van Euser Speciaal Transport omvat 25 voertuigen waarvan 14 van het merk DAF.

Euser Speciaal Transport meer dan 50 jaar ervaring in het zware transport
Gestart in 1940 met het puinruimen in Rotterdam is Euser sinds 1947 uitgegroeid tot een onderneming met 31 gemotiveerde medewerkers, waar de toevoeging 'Speciaal Transport' uitstekend tot zijn recht komt. De lange ervaring, het klantgericht denken en handelen, en het zeer snel in kunnen spelen op de wensen van de klant zijn voor Euser Speciaal Transport de belangrijkste pluspunten voor de groei van de onderneming, waarvoor men dan ook het veelzeggende certificaat 'Keurmerk Transport Logistiek' heeft ontvangen.

Het wagenpark bestaat uit bakwagens, caravantransporters, semi-diepladers, trailers met kraan, diepladers en trailers voor hoogwerkers. In 1995 verhuisde Euser Speciaal Transport naar Heinenoord waar een modern opgezet kantoorpand met 500 m2 binnenopslag, speciaal voor machines, en 1.500 m2 beveiligde buitenopslag voor containers en bouwketen, de verdere uitbouw van de onderneming mogelijk maakte.



Al meer dan 35 jaar is DAF de deskundige adviseur voor Euser Speciaal Transport
"Het goede en deskundige advies dat wij van Truckland Zuid-Holland krijgen is, vooral voor het speciale transport van onze klanten, voor ons van groot belang", zegt Gerrit Euser. "En daar zorgt de dealer uitstekend voor, op elk moment. Vanzelfsprekend is er een prima prijs/kwaliteitverhouding. En dat geldt ook voor de service en het onderhoud, dat gedeeltelijk door de dealer wordt verzorgd."