Clicky


Eerste Iveco Strator ingezet als LZV

Eerste Iveco Strator ingezet als LZV
21-06-2012 09:56 | Iveco | auteur de redactie
Begin mei heeft Profile Tyrecenter Schouten te Venlo een Iveco Strator, zoals te zien op de BedrijfsautoRAI, in gebruik genomen. De heer Simons van Charles Feijts Groep overhandigde de sleutel aan de heer Schouten, tijdens de aflevering maakte de chauffeur letterlijk een vreugde dansje.

De LZV combinatie, met de Strator aan kop, wordt gebruikt voor de bevoorrading van de vijf eigen filialen en collega bandenspecialisten in binnen- en buitenland. Tevens zal de combinatie rijden voor Frapa, een dochteronderneming van Profile Tyrecenter Schouten.

Schouten is al meer dan 85 jaar actief in Venlo, en is door de jaren heen uitgeroeid tot een van de grootste specialisten op het gebied van banden en onderhoud van personen- en bedrijfswagens in Zuid Nederland.

"Onze kracht is het inspelen op de vraag naar scherp gecalculeerde dienstverlening met een Europese dekking." Hierdoor is de klant verzekerd van hulp bij bandenpech onderweg. Het lidmaatschap met de cooperatie 'Profile Tyrecenter' versterkt de onderhandelingspositie met de fabrikanten, waardoor Schouten de producten tegen scherpe prijzen kan leveren.



Frapa Rubbercompany b.v. is een in Venlo gevestigd loopvlak-vernieuwingsbedrijf welk vanaf 1977 bezig is met het vernieuwen van bedrijfswagenbanden. Het bedrijf levert niet alleen aan haar eigen zusterbedrijven in de regio Noord Limburg, maar ook aan diverse collega-bandenspecialisten in binnen- en buitenland.

Duurzaam ondernemen staat bij de firma Schouten hoog in het vaandel, men investeert continu in haar mensen en de meest moderne uitrusting. Dit ziet men terug in de professionele uitstraling van de vijf filialen. De nieuwe Iveco Strator ASN440S45T/P benadrukt dit binnen de distributietak van het bedrijf. Naast de professionele uitstraling draagt deze zeer schone Euro-5 LZV-combinatie bij aan het verbeteren van de efficiëntie van de interne logistiek tussen de verschillende vestigingen en collega bandenspecialisten.

Schouten koos voor de Iveco Strator ASN440S45T/P Euro 5 als vervanging van de Volvo NH. De uitstaling en het imago van de Strator was van doorslaggevend belang in het beslissingsproces.

De Charles Feijts Groep is officieel IVECO, FIAT en ISUZU bedrijfswagen en truck dealer in Limburg. CFG is gevestigd in Born, Heerlen en in Venlo, en is specialist in de toelevering van totaal oplossingen voor de transportsector, eigen vervoer en overheid.