Clicky


Tweede DAF XF105 Super Space Cab voor Frank de Ridder Transport

Tweede DAF XF105 Super Space Cab voor Frank de Ridder Transport
03-07-2012 20:18 | DAF | auteur de redactie
Onlangs overhandigde Jos Braakman, bedrijfswagenadviseur bij Blom-DSW, de sleutels van de nieuwe DAF FT XF105.406 Super Space Cab aan Frank de Ridder, directeur van Frank de Ridder Transport in Scheveningen. De DAF FT XF105.460 is uitgevoerd met de milieuvriendelijke Euro-5 motor, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak en een hoge capaciteit standairco.

De koeltrailer is geleverd door Schmitz Trailers in Zevenbergen en uitgerust met een temperatuurrecorder en laadklep. De DAF wordt ingezet voor het vervoer van bloemen en planten naar Denemarken en is een uitbreiding van de vloot, welke 15 eenheden groot is. Naast bloemen en planten verzorgt Frank de Ridder Transport ook groupagevervoer en het transport van groenten en fruit naar Scandinavië.

Frank de Ridder Transport bouwt dagelijks aan de duurzame relatie met haar klanten. 52 weken per jaar en 7 dagen per week is Frank de Ridder Transport dag en nacht bereikbaar. Met 17 gemotiveerde medewerkers worden met uiterste zorg, de kwetsbare bloemen en planten vanaf de veiling in Aalsmeer getransporteerd naar Scandinavië. Als geen ander weet Frank de Ridder Transport, dat het nakomen van afspraken en het correct op tijd leveren van deze goederen van groot belang is, vandaar dat er in Aalsmeer een eigen kantoor is gevestigd. Alle goederen worden door middel van Track en Tracing op de voet gevolgd. De onderneming is in 1990 gestart door Frank de Ridder Sr. en is, samen met Frank Jr., uitgegroeid naar een transportbedrijf waar betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel staan.



Frank de Ridder Transport is zeer tevreden over de samenwerking met de dealer Blom-DSW. "De samenwerking is meer dan uitstekend", zegt Frank. "Het onderhoud is in goede handen bij de dealer. Maar ook het meedenken over de juiste voertuigkeuze en een goede prijs/kwaliteitsverhouding, gekoppeld aan een prima service, geeft ons veel vertrouwen voor de verdere samenwerking. Ook onze chauffeurs zijn zeer tevreden over de nieuwe DAF's."