Clicky


Drie nieuwe DAF FT XF Super Space Cab voor D&W Trans BV

Drie nieuwe DAF FT XF Super Space Cab voor D&W Trans BV
09-07-2012 10:57 | DAF | auteur de redactie
Onlangs zijn aan Wim en Denis Vis, beiden directeur/eigenaar van D&W Trans B.V., drie nieuwe DAF XF105.460 Super Space Cab trekkers overhandigd door Jos Braakman, bedrijfsadviseur bij Blom-DSW. De voertuigen zijn uitgerust met de milieuvriendelijke Euro-5 motor en een ZF-intarder en zijn aangeschaft als vervangend vervoer.

De vloot telt 21 eenheden, alle van het merk DAF. D&W Trans B.V. is een belangrijke transporteur van bloemen en planten naar België. Ook het transport van zeecontainers, waarvan 75 procent bestaat uit verhuiscontainers is een belangrijke transporttak van D&W Trans B.V.

Bij D&W Trans B.V. staat service, snel inspelen en dag en nacht klaar staan voor de klant hoog in het vaandel. In 2002 zijn vader en zoon met zes vrachtwagens in Wateringen gestart met het transportbedrijf. Nu, in 2012 worden er met 25 gemotiveerde medewerkers dagelijks de bloemen en planten van de veilingen zo snel en veilig mogelijk naar de vele bestemmingen in het buitenland getransporteerd.



Bij het transport van zeecontainers, in opdracht van diverse bevrachters in Rotterdam, verzorgt D&W Trans B.V. niet alleen het transport van de containers, maar helpen ook bij het laden van het verhuisgoed.
D&W Trans B.V. staat borg voor een veilig transport van huis tot haven.

Wim Vis is zeer tevreden over de samenwerking met de dealer. "De dealer is altijd bereikbaar en er is nooit iets te veel", zegt Wim Vis. "De service is geweldig en de prijs/kwaliteitverhouding uitstekend." Het onderhoud aan de vloot wordt geheel door Blom/DSW verzorgd.