Clicky


30 nieuwe DAF voertuigen voor Wim Bosman

30 nieuwe DAF voertuigen voor Wim Bosman
13-07-2012 14:23 | DAF | auteur de redactie
'S-HEERENBERG - Afgelopen voorjaar is er door Wim Bosman te 's Heerenberg een grote order geplaatst voor het leveren van 30 DAF bedrijfswagens in diverse uitvoeringen. Recentelijk zijn de eerste voertuigen, allen in de kenmerkende "Wim Bosman rode kleur" afgeleverd.

De wagenparkbeheerders van Wim Bosman mochten de sleutels van de eerste 12 nieuwe voertuigen ontvangen. De fraaie, volledig in huisstijl uitgevoerde bedrijfswagens zijn van het type DAF XF105.410 EEV, DAF FA CF75, DAF FA LF55.180 EEV en DAF FA LF55.210 EEV. Een zeer gevarieerde mix voertuigen, van zware trekkers tot multifunctionele bakwagens welke in diverse outlets van Wim Bosman ingezet zullen worden. Alle voertuigen werden met trots geleverd door Cosmo Trucks Oost bv te Doetinchem. In de loop van de zomer zullen er nog 18 voertuigen bij Wim Bosman ’s Heerenberg geleverd worden.



De Wim Bosman Groep is een logistiek dienstverlener met een sterk wereldwijd netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport- en distributieoplossingen. Wim Bosman is onderdeel van Mainfreight, een wereldwijde logistiekdienstverlener met locaties in Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, Amerika en Europa.

Cosmo Trucks wenst Wim Bosman veel veilige kilometers toe met de nieuwe DAF trucks.