Clicky


Veurink International Hardenberg kiest voor DAF XF105

Veurink International Hardenberg kiest voor DAF XF105
17-07-2012 17:13 | DAF | auteur de redactie
HARDENBERG - Enige tijd geleden is er door Veurink International te Hardenberg een order geplaatst voor het leveren van 10 DAF bedrijfswagens. Onlangs zijn de eerste voertuigen, allen in de kenmerkende oranje-blauwe huisstijl van Veurink, afgeleverd.

Jan Beumer, verkoopadviseur bij Cosmo Trucks Zwolle bv, had de eer om de sleutels van twee voertuigen uit de serie van 10 aan Veurink International te overhandigen. Veurink International heeft in samenspraak met de adviseurs van Cosmo Trucks gekozen voor het type DAF XF105.410 Super Space Cab, geheel uitgevoerd in de opvallende Veurink International kleuren. De aankoop van een voertuig is in alle gevallen maatwerk, exact afgestemd op de transportbehoefte van de transporteur. Een goede onderlinge wisselwerking en samenwerking tussen transporteur en leverancier van het voertuig is daarbij van groot belang.



Alle voertuigen werden met trots geleverd door Cosmo Trucks Zwolle bv. In de loop van de zomer zullen de overige voertuigen uit de serie van 10 voertuigen bij Veurink te Hardenberg in de vaart gaan. Veurink International B.V. is een onderneming die zich, naast logistieke diensten binnen de Benelux, met name richt op vervoer van stukgoederen van en naar Duitsland, Italië, Frankrijk, Spanje, Groot Brittannië, Scandinavië, Oostenrijk en Zwitserland.