Clicky


Zes nieuwe DAF voertuigen uit de succesvolle LF-serie voor Heijmans Wegen B.V.

Zes nieuwe DAF voertuigen uit de succesvolle LF-serie voor Heijmans Wegen B.V.
25-07-2012 10:02 | DAF | auteur de redactie
Martijn Lamers, Materieelbeheerder bij Heijmans Wegen B.V., ontving onlangs uit handen van Wilbert Beers, verkoper bij van Hooft bedrijfswagen b.v., de sleutels van zes nieuwe DAF's. Bij de overhandiging waren de chauffeurs die op de voertuigen gaan rijden vanzelfsprekend ook aanwezig.

De zorg voor het milieu is voor Heijmans zeer belangrijk, vandaar ook dat de wagens zijn uitgevoerd met de ultra schone EEV motor. Een geautomatiseerde AS-Tronic versnellingsbak, Airco en een Orlaco zij- en achterzicht camerasysteem completeren de zes voertuigen.

De DAF’s uit de LF45 en 55 serie zijn geleverd als:
2 x DAF FA LF45.180 EEV 12 tonner, voorzien van een verlengde cabine met open laadbak voor de afdeling Verkeerstechniek, voor de vestiging Veenendaal;
2 x DAF FA LF55.180 EEV 16 tonner uitgevoerd met een Ruthmann 22 meter hoogwerker ten behoeve van de afdeling Definitieve bebording / openbare verlichting, voor de vestigingen Veenendaal en Nieuwerkerk aan den IJssel;
1 x DAF FA LF45.180 EEV 12 tonner met een Ruthmann 18 meter hoogwerker voor de afdeling Definitieve bebording / openbare verlichting, voor de vestiging in Hoogeveen;
1 x DAF FA LF55.180 EEV 16 tonner voorzien van een Custer 21 meter hoogwerker voor de afdeling Definitieve bebording / openbare verlichting, in de vestiging Eindhoven.



Heijmans Wegen houdt zich bezig met integrale oplossingen op het gebied van aanleg, onderhoud en reconstructie van wegen, vliegvelden, bedrijfsterreinen, fietspaden en het inrichten van de openbare ruimte in woon- en winkelgebied. Met inbegrip van het ontwerp en installatie van verlichting, bewegwijzering, matrixborden, geleiderails, complete verkeersregelinstallaties, camera-, tol- en beveiligingssystemen en andere maatregelen die de veiligheid en verkeersdoorstroming op de weg verbeteren.

Martijn Lamers is zeer tevreden over de inzet van dealer van Hooft bedrijfswagen b.v. Het meedenken over een verantwoorde juiste keuze van het voertuig, de goede prijs/kwaliteitverhouding en de uitstekende service bieden volop perspectief voor de toekomst. Het onderhoud aan de DAF's wordt verzorgd door de DAF dealers in de omgeving van de plaats waar de oertuigen worden gestationeerd.