Clicky


Eijerkamp vervangt volledig wagenpark

Eijerkamp vervangt volledig wagenpark
30-07-2012 15:01 | DAF | auteur de redactie
Zutphen – Eijerkamp, de Nationale Wooninspiratie heeft begin dit jaar een order geplaatst voor de levering van 10 DAF bedrijfswagens, waarmee zij haar volledige vrachtwagenvloot zal vernieuwen. Onlangs zijn de eerste 5 voertuigen uit de serie van 10 afgeleverd bij de landelijk bekende woonwinkelketen.

De voertuigen zijn allen van het type FA CF65 en worden geleverd in diverse motortypes en kleuren. De levering van de eerste voertuigen, allen DAF FA CF65.220 DC bakwagens met gesloten laadbak en laadklep mocht Wim Podt, verkoopadviseur bij Cosmo Trucks te Lochem voor zijn rekening nemen. De overige voertuigen zullen in de loop van dit jaar bij Eijerkamp, de Nationale Wooninspiratie ingezet worden.

Eijerkamp heeft besloten haar gehele vloot te vernieuwen. Met de komst van de nieuwe voertuigen is Eijerkamp, de Nationale Wooninspiratie, volledig voorbereid op de toekomst, aangezien de voertuigen voldoen aan alle Euro5 geldende milieu-eisen. Daarnaast is er voor gekozen de voertuigen onder te brengen in een Reparatie- Onderhoudscontract inclusief banden om zo te allen tijde geheel ontzorgd
te worden door Cosmo Trucks op gebied van technisch onderhoud van de voertuigen.



De DAF voertuigen zullen door Eijerkamp ingezet worden bij de levering van meubelen aan haar klantenkring. De fraaie bakwagens zijn voorzien van de opvallende Eijerkamp belettering, waarmee ook op de weg de woonwinkelketen, bekend van haar woonadvies in meerdere woonprogramma’s op
tv, volop "in the picture" zal staan.

Eijerkamp, de National Wooninspiratie, staat voor meer dan 80 jaar eraring op het gebied van wonen en slapen. Eijerkamp heeft twee filialen, één in Zutphen en één in Veenendaal, alwaar de nieuwste interieurtrends, volop wooninspiratie en een prachtige collectie (design)meubelen gepresenteerd worden.