Clicky


Twee nieuwe DAF FT CF85.360 trekkers voor Van Bakel en Zn. Transporten in Oss

Twee nieuwe DAF FT CF85.360 trekkers voor Van Bakel en Zn. Transporten in Oss
28-08-2012 11:47 | DAF | auteur de redactie
De twee nieuwe DAF FT CF85.360 trekkers werden onlangs door Andy van Batenburg, regiomanager bij Allers Bedrijfswagens, overhandigd aan Arian van Bakel, directeur/eigenaar van Van Bakel en Zn. Transporten in Oss.

Bij Van Bakel en Zn. Transporten staat een schoner milieu hoog in het vaandel. De voertuigen zijn dan ook uitgerust met de milieuvriendelijke Euro-5motor, en het ATe (Advanced Transport Efficiency) programma, dat volledig is gespecificeerd op maximale efficiency en zuinigheid waardoor het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Nieuwe zuigers, een verbeterde brandstofinjectie, en een uniek en volledig ingekapseld uitlaatspruitstuk staan borg voor een duidelijk lager brandstofverbruik van minstens 3% en de daarmee gepaard gaande daling van de CO2-uitstoot. Een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, dakspoilers, fenders, sky lights en combi-lampen completeren de twee DAF’s.



Van Bakel en Zn. Transporten levert maatwerkoplossingen
Sinds januari 2002 is de derde generatie in de voetsporen getreden van de oprichter. Arian van Bakel nam begin dat jaar de zaak over van zijn vader Martin. Het transportbedrijf heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen aan de klanten. Zo zijn er koel/vriesauto's voor fijnmazige distributie van gekoelde en bevroren voedingswaren naar winkels. Trekker opleggercombinaties met schuifzeil/dak of gesloten opbouw, motorwagens met gesloten opbouw en trekker-opleggercombinaties voorzien van speciale opbouw en meeneemheftruck. Voor extra inzet staat een trekker met schuifzeiltrailer en klep paraat. Sinds mei 2011 is het bedrijf HACCP gecertificeerd.

Van Bakel en Zn. Transporten heeft een prima samenwerking met Allers bedrijfswagens "Het samenstellen van de juiste trekker-combinatie vraagt vaak om intensief overleg. De dealer staat ons met raad en daad terzijde. Er is een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en een snelle en goede service. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking", zegt Arian van Bakel.