Clicky


Prachtige DAF FTN XF105.410 voor Kaal Masten in Oss

Prachtige DAF FTN XF105.410 voor Kaal Masten in Oss
30-08-2012 17:33 | DAF | auteur de redactie
Onlangs overhandigde Andy van Batenburg, regiomanager bij Allers Bedrijfswagens, een nieuwe DAF FTN XF105.410 trekker aan Jos van den Hurk, directeur Kaal Masten in Oss. De DAF XF105 is uitgerust met de milieuvriendelijke Euro-5motor, een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, Orlaco voor- zij- en achterzicht camera’s, een extra camera in de rechter opstap en een superluxe chauffeursstoel met armsteun.

De DAF XF105 Space Cab heeft een 6x2 trekkerchassis met een gestuurde hefbare naloopas, waardoor een zeer korte draaicirkel, welke uitermate geschikt is voor de vele werken in de binnensteden, gerealiseerd wordt. Een Palfinger PK 22002 laad/los kraan, opgebouwd door Allers, completeert de nieuwe aanwinst van Kaal Masten. De nieuwe DAF wordt ingezet voor het vervoer van lichtmasten in vooral de Benelux.



Kaal Masten in Oss "More than masts"
Met meer dan 125 gespecialiseerde medewerkers is Kaal Masten actief op veel terreinen zoals: mobiliteit, verlichting, communicatie, duurzaamheid en veiligheid. Kaal Masten levert een totaal pakket, van ontwerpen, berekenen, produceren, coaten, transporteren en plaatsen van masten. Ook het inspecteren van masten wordt door hen verzorgd. De belangrijkste markt van Kaal Masten is de Benelux, maar mede dankzij de eigen transportvloot komt men Kaal Masten steeds vaker tegen in West-Europa en de Scandinavische landen. In Oostenrijk is een eigen kantoor is gevestigd.

Kaal Masten kenmerkt zich door een duurzame, oplossingsgerichte en kostenbewuste werkwijze met het verlenen van service op elk niveau in het proces. Kaal Masten is onder andere NEN-NE-ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Kaal Masten is CO2 Neutraal en stimuleert de keuze voor klimaatneutrale masten. De klanten van Kaal Masten zijn o.a. gemeenten, Rijkswaterstaat, provincie, aannemers, adviesbureaus, vervoers-, telecom-, reclame-, beveiligings- en energiebedrijven. Kaal Masten is een gecertificeerde leerschool en biedt de werknemers cursussen aan om zich verder te ontwikkelen. Jaarlijks zijn er ook ruim 20 stageplekken.

Kaal Masten en Allers Bedrijfswagens zijn uitstekende partners. "De nieuwe DAF FTN XF105.410 is door ons in nauw overleg met de dealer samengesteld. Er is een goede prijs/kwaliteitsverhouding en een uitstekende service. Het onderhoud wordt door de dealer verzorgd", zegt Jos van den Hurk.