Clicky


Vier Iveco Stralis LNG trekkers voor Peter Appel Transport

Vier Iveco Stralis LNG trekkers voor Peter Appel Transport
07-09-2012 16:35 | Iveco | auteur de redactie
Peter Appel Transport en Appel Bosman Transport hebben vier IVECO Stralis LNG trekkers in ontvangst genomen van IVECO Schouten Almkerk. De voertuigen gaan rijden voor het distributiecentrum van Spar in Waalwijk en Albert Heijn in Tilburg.

De grote voordelen van het rijden op vloeibaar biogas komen tot uitdrukking in het beperkte geluid en de lagere emissies. Door het gebruik van LNG gemaakt uit afval (LBG) is de uitstoot van de voertuigen 80% CO2 neutraal. De uitstoot van NOx en roetdeeltjes van deze voertuigen is drie maal schoner dan de aanstaande Euro VI norm.

De truck is een factor 5 stiller dan een vergelijkbare dieseltruck. Het bevoorraden van winkels in de ochtend en avond is mogelijk zonder overlast (PIEK gecertificeerd). Hierdoor dragen de voertuigen actief bij aan een beter leefklimaat.



Peter Appel Transport is een dynamische logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in geconditioneerde transportactiviteiten in de foodsector. Met 400 trekkende eenheden inzetbaar vanaf meer dan 20 standplaatsen strategisch verdeeld over het hele land worden klanten uit het topsegment van de foodservice- en retail op hun wenken bediend.

Door de kennis en ervaring die in de loop der jaren is opgedaan en door de transparante werkwijze, staat Peter Appel Transport dichtbij de opdrachtgevers. Samen wordt gestreefd naar de meest innovatieve en optimale processen. Door continu in beweging te blijven, kunnen het bedrijf inspelen op de sterk wisselende behoefte van de opdrachtgevers en de dynamiek van de goederenstromen.