Clicky


Nieuwe DAF FA LF55.250 met verlengde cabine voor Forellenkwekerij Keijzersberg

Nieuwe DAF FA LF55.250 met verlengde cabine voor Forellenkwekerij Keijzersberg
12-09-2012 09:10 | DAF | auteur de redactie
Onlangs overhandigde Arjan Kelder, verkoopleider bij Allers Bedrijfswagens, een nieuwe DAF FA LF55.250 met verlengde cabine aan Twan Wijnhoven, directeur/eigenaar van Forellenkwekerij Keijzersberg.

De DAF is uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, een verlengde dagcabine, frontzichtcamerasysteem, verstralers, sperdifferentieel en werkledverlichting. De wagen is opgebouwd met vier transportbakken goed voor 2200 liter water en 400 kg vis per bak. De nieuwe DAF is na 8 jaar vervanging van de zeer goed bevallen vorige DAF.

Forellenkwekerij Keijzersberg is één van de grootste viskwekerijen in Nederland. In 1970 is de vader van Twan met de forellenkwekerij begonnen. Twan heeft in 1989 de kwekerij overgenomen en uitgebreid met vier imposante visvijvers, waar elke dag gevist kan worden op forel en zalm. Een vijfde visvijver is in aanleg. Per jaar maken 30.000 bezoekers/vissers gebruik van de vijvers. Een voortreffelijk restaurant en een speeltuin voor de kinderen maakt het schitterend aangelegde complex tot een gewild uitje waar ook veel buitenlanders gebruik van maken.



In de kwekerij worden per jaar ruim 200.000 forellen gekweekt in 47 kweekbakken. De kweek komt uit Denemarken en wordt na voldoende grootte uitgezet bij visvijvers en visverenigingen in Nederland. Momenteel werken er drie personen in vaste dienst.

Het onderhoud aan de DAF wordt door de dealer verzorgd. Twan is zeer tevreden over de samenwerking, de goede service, de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en het altijd klaar staan van de dealer.