Clicky


Vrachtwagenchauffeur gewond nadat hij uit moet wijken voor andere vrachtwagen

Vrachtwagenchauffeur gewond nadat hij uit moet wijken voor andere vrachtwagen [+foto]
28-09-2023 10:32 | Ongevallen | auteur Redactie

SÖHLDE - Woensdagmiddag 27 september rond 16:30 uur vond een ongeval plaats op de Duitse B444 tussen de steden Nettlingen en Bettrum. Bij het ongeval waren twee vrachtwagens betrokken. Eén chauffeur raakte lichtgewond.

Volgens de huidige stand van het onderzoek reed een vrachtwagen op de B444 van Bettrum richting Nettlingen. Daar verliet hij, door nog onbekende oorzaak, de rijbaan naar links en reed midden op beide rijstroken.

Een tegemoetkomende vrachtwagen met aanhanger moest uitwijken om een ​​botsing met het voertuig te voorkomen. Hierdoor raakte hij van de weg af naar rechts en kwam uiteindelijk tot stilstand in de berm tegen een boom. 

De andere betrokken vrachtwagen reed weg van de plaats van het ongeval.

De chauffeur van de bij het ongeval betrokken vrachtwagen is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Door de omvangrijke bergingswerkzaamheden aan het voertuig was de B444 enkele uren volledig afgesloten. Rond 21.20 uur waren beide rijstroken weer open.

Getuigen die zich op het bovengenoemde tijdstip in de buurt van de plaats van het ongeval bevonden en die mogelijk relevante informatie kunnen verstrekken over de voorheen onbekende/betrokken vrachtwagen of die het ongeval zelfs hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie van Bad Salzdetfurth op +49 05063/ 901-0.