Clicky


Herman Steenhuis heeft Aarts Transport overgenomen

Herman Steenhuis heeft Aarts Transport overgenomen
28-09-2023 13:49 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie

EINDHOVEN - Herman Steenhuis heeft per 1 juli Aarts Transport overgenomen van John Steenmetz. John Steenmetz heeft de laatste jaren het familiebedrijf welke al meer dan 100 jaar bestaat aangestuurd en verkocht aan Herman Steenhuis.

Herman was al werkzaam bij Aarts Transport als Sales Director en duikt, volgens eigen zeggen, met vol enthousiasme in de transportwereld, die hem niet geheel vreemd is.

Achter de schermen zijn Steenhuis en Steenmetz samen met een accountant maanden bezig geweest met de verkoop en overname van Aarts Transport BV.

"John en ik zijn al jaren beste vrienden en hebben samen zo'n acht jaar geleden het bedrijf naar dit niveau gebracht. John zijn overgrootopa is het bedrijf begonnen", vertelt Herman Steenhuis.

John Steenmetz is niet meer werkzaam bij Aarts Transport na de overname maar zal wel de adviseur en raadsman en bovenal een goede vriend van Herman blijven. "Zonder hem zou ik het niet willen maar ook zeker niet kunnen", aldus Steenhuis.

Aarts Transport heeft momenteel circa honderd werknemers en vijftig trekkende eenheden en is gespecialiseerd in het vervoer van e-commerce producten maar daarnaast ook veel ftl's (full truck loads).